Sev Yeter 118.Bölüm Özeti, Neler Oldu?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 18:00
0

Subrayman Bhala’yı karısının intihar etmesinde suçlu bulur ve Bhala yüzünden karım öldü der. Onlardan intikam almak ister ve Simmi’yi binadan aşağı çocukla atlamak konusunda tehditler eder. Bhala ise Subrayman’ın karısının ölümünde suçlu olmadığını söyleyip ağlar.

Subrayman kendi evinde karısının videolarını izlemektedir, Ishita Bhala’yı alarak Subrayman’ın evine gider ve onu videoları izlerken bulurlar Subrayman onlara karşı çıkar.Evime nasıl girersiniz nasıl girdiniz diye kızar. Subrayman kumandayı fırlatınca video durduğu yerden devam eder. Lakşmi videoda ona öfkeni kontrol et ve yüzün hep gülsün Subrayman diye öğüt verir ve Subrayman bu videoya dayanamayıp bayılır. Sujuta Ishita ve Bhala’ya kızar geldikleri için. Raman Kumar da gelir oraya Subrayman’ı ayıltmaya çalışır.  Ayılınca öfkesini kontrol etmesi gerektiğini söyler ve özür diler Ishita ve Bhala’dan. Sujuta kızımın ölmesine sebep olan biriden özür dilememelisin deyip kızar. Ishita da ona sert çıkışır; sen kadın haklarını savunan bir dernektesin böyle denemelisin der. Ishita, Bhala,Raman eve dönerler. Herkes onları bekliyordur.

 

Daha sonra Subrayman onlar hakkındaki tüm şikayetlerinden vazgeçer ve gelip Simmi’den özür diler.

Ishita hastaneye gider ve Ahbi ile hemşirelerin tartıştığını görür.  Konuyu dinler Ahbi daha önce hastanede çalışan birini arıyordur hemşire ise böyle birinin olmadığını söyler. Belki de başka bir isimle çalışıyordur der. Ishita ise Ahbi ‘ye yardım edebileceğini söylüyor. Ahbi’nin aradığı kişi ise Sarika’dır. Iş ithal Hastanede kan veriyor ve ve biraz gecikmiş olarak gidiyor Daha sonra İşhita’nın kan sonuçlarında bir sorun olduğu görülüyor İşhita ve Raman endişe ediyorlar. Acaba nedir hastalığı diye merak ediyor. Ayrıca Adi ve Vini arkadaşları ile partiye gitme planları yapıyorlar. Vini  partileri çok sevdiğini, çok eğlendiğini söylüyor Adi ise çok artistik bir şekilde partiye geleceğini ve herkese hava atacağını söylüyor ama daha sonra Raman Kumar aklına geliyor. Raman Kumar’ın ona asla izin vermeyeceğini düşünüyor. Ahbi ise telefonda konuşuyor sırtı dönüktür Mihika bir anda gelip sırtına dokunuyor Ahbi dönüp ona kızıyor .O da sadece ona dondurma getirdiğini söylüyor ve Ahbi’nin bu tavırlarından dolayı kızıp Mihika gidiyor.