Servet Dizisi Ferah Feza Kıyafetleri ve Markaları


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 20:29
0

Show Tv’de ekran macerasına yeni başlayacak olan Servet dizisinde kullanılan tüm kıyafetler, ayakkabılar ve aksesuarların marka ve fiyat bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Hepimizin bildiği üzere yeni başlayan dizilerin sevilen karakterleri izleyenlerin her konuda ilgisini çekmeyi başarıyor. Oyunculuklarının yanı sıra tarzları, kıyafetleri kullandıkları aksesuarları da merak ediliyor. Bizde siz değerli takipçilerimiz için Servet Dizisi Ferah kıyafetleri ve markalarını araştırdık haberimizde yer verdik.


Servet Dizisi Ferah Kimdir? Gerçek Adı,Yaşı, Sevgilisi


Servet dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çeken farklı bir proje. Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan dizinin kadrosunda Yusuf Çim, Bahar Şahin, Ali Sürmeli, Arsen Gürzap Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Bora Cengiz gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor. Her bir karakterin ayrı ayrı fanları ve hayranları oluşurken dizinin başrol oyuncusu Ferah’ın giydiği kıyafetlere, ayakkabılara ve aksesuarlara nereden ulaşabileceğinizi sizlerle paylaşacağız.

Özellikle yeni başlayan dizlere sponsor olmak isteyen firmalar sıraya girerken bu sayede reklamlarını da yapmış oluyorlar. Ünlü isimlerin üzerinde halka sunulan kıyafetlere izleyenler ulaşmak istiyor. Bizlerde bu konuyla ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Servet dizi kıyafetleri ve markaları:

Server dizisine sponsor olmak isteyen firmalar ve markalar şunlar; İpekyol, koton, Lacoste, Nine West, Pierre Cardin, TWIST, Vera Moda, Beymen, Calvin Klein, Collezione, Colin’s, Elle, Fabrika, Guess, Levi’s, matraş Mavi, New Balanca, Only, Penti, Reebak, U.S Polo, Wrangler.

Servet dizisi Ferah kıyafetleri ve markaları ile ilgili tüm bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. Konuyla ilgili merak ettiklerinizi yorum kısmında sorabilirsiniz. Hangi oyuncunun hangi kıyafetini beğendiğinizi markasını ve fiyatını yorum kısmından paylaşabilirsiniz.