Sensiz Olmaz 33. Bölüm Özeti 26 Ekim Fragmanı


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 01:12
0

Paro, Rudra’nın hazırladığı sürpriz geceden çok mutlu olmuştur. Paro’nun mutluluktan çocuklar gibi sevinir ve Rudra ona sarılarak uyur. İşte Sensiz Olmaz 33. Bölüm Özeti 26 Ekim Fragmanı izle.

Paro, sabah uyandığında Rudra’nın onun için yazdığı mektubu okur. Hemen Dilsheer’in yanına giderek ondan Rudra’nın çocukluk fotoğraflarına bakmak istediğini söyler. Paro, daha sonra Rudra’ya mektupla ilgili sorular sorar. Ona balayına gideceklerini ama neresi olduğunun sürpriz olduğunu söyler. Rudra bu duruma sinirlenerek, soluğu Mala’nın yanında alır ve ona hakaretler eder. Bu hakaretleri duyan Dilsheer, daha fazla dayanamaz ve Rudra’ya tokat atar.

Paro, Rudra’dan Mala’ya yaptığı haksızlıktan dolayı ondan özür dilemesini ister fakat Rudra ne ikna olur ne de böyle bir şeyi kabul eder. Rudra’ya herkes gerçekleri anlatma ister fakat o kimseye inanmaz ve babasının yanına giderek gerçekleri öğrenmek ister.

Babası, bütün suçun kendisinde olduğunu, Rudra’ya anlatır. Rudra, bir türlü sakinleşememiştir. Paro, Rudra’yı yatıştırmak için elinden gelen herşeyi yapar ve kocasına destek olur. Ertesi gün evde Rudra’nın küçüklük fotoğraflarına bakarak herkes mutlu anlar yaşar.

https://www.youtube.com/watch?v=NONNgUg0cpM