Sen Anlat Karadeniz Tahir Kim? Yaşı,Boyu,Sevgilisi,Oynadığı Diziler


Güncelleme: 28 Ocak 2018 : 22:19
5

Tanıtım fragmanıyla büyük ses getiren Sen Anlat Karadeniz Tahir kim? Güçlü oyuncu kadrosu ve dram yüklü hikayesiyle izleyici karşısına çıkmak için gün sayan dizide, haksızlığa göz yummayan, gözü kara ve cesur bir karaktere hayat veren oyuncu kimdir? Son olarak Rüya dizisinde izlediğimiz Ulaş Tuna Astepe hakkında tüm merak edilenler ve daha fazlası haberimizin devamında. İşte Sen Anlat Karadeniz Tahir kim?


Sen Anlat Karadeniz Dizisi Dağların Dumanı Hiç Geçit Vermez Şarkı Ve Sözleri


Osman Sınav’ın yönetmenliğinde çekimlerine Karadeniz’de başlanan dizi, uzun süren hazırlıkların ardından ekrana gelmek için geri sayımda. Sen Anlat Karadeniz, yürek burkan hikayesiyle izleyen herkesi ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Sen Anlat Karadeniz, İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Öykü Gürman, Serdar Yeğin, Aydan Burhan ve Sinan Tuzcu gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Her bir karakterin ayrı ayrı merak edildiği dizide Tahir karakteri en çok dikkat çeken isimlerden oldu. Sen Anlat Karadeniz Tahir kim, yaşı,boyu,sevgilisi ve kariyer, hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Sen Anlat Karadeniz, toplumun kanayan yarası haline gelen kadına şiddet ve çocuk gelin konularını ele alıyor. Muhteşem senaryosu ve kaliteli kurgusu ile her kesimden insanın ilgiyle izleyeceği Sen Anlat Karadeniz 2018 sezonuna damga vuracak bir yapım. Sen Anlat Karadeniz Tahir kim sorusu dizinin ilk bölümünden itibaren yoğun olarak gelmeye devam ediyor. Sen Anlat Karadeniz Tahir karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe, yaz aylarında ekrana gelen fakat kısa sürede final yapan Rüya dizisinde izleyenlerin nefret ettiği bir kaşık suda boğmak istediği bir rolü üstlenirken, Sen Anlat Karadeniz dizisinde cesareti, haksızlığa karşı dik duruşu, merhameti ve gözü karalığıyla izleyenleri kendine hayran bırakmayı başardı. Girdiği her rolün başarıyla üstesinden geldiğine tanık olduğumuz Ulaş Tuna Astepe Sen Anlat Karadeniz Tahir kim sorularının sıklıkla sorulmasına sebep oldu.

Sen Anlat Karadeniz Tahir kim sorusuna gelmeden önce, dizinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verelim: Nefes isminde bir genç kadının çocuk yaşta ailesi tarafından zorla evlendirilmesiyle başlayan zorlu hayat mücadelesi konu alınıyor. Nefes’in yaşadıklarına göz yummayan ve onu kurtarmak pahasına ailesini bile karşısına alan Tahir ise izleyenlerin hayranlıkla izleyeceği bir karakter. İşte Sen Anlat Karadeniz Tahir kim sorusunun yanıtı…

Nefes Tahir ve Vedat üçlüsü arasında geçen hikaye daha ilk bölümüyle büyük ilgi görmeyi başardı. Dizinin tekrar bölümleri bile yüksek reyting oranları almaya devam ediyor. Özellikle dizide cesur, gözü kara, merhametli ve deli dolu bir Karadeniz gencine hayat veren Tahir izleyenlerin hayranlığını kazandı. Sen Anlat Karadeniz Tahir kim sorusu on haftanın en çok araştırılan sorusu oldu. Sen Anlat Karadeniz Tahir kim, Sen Anlat Karadeniz Tahir’in rol aldığı diziler, Sen Anlat Karadeniz Tahir’i nereden tanıyoruz? soruları google arama motorunda en çok araştırılan konu oldu.

Sen Anlat Karadeniz Tahir Kim? Ulaş Tuna Astepe

Sen Anlat Karadeniz Tahir karakterinin gerçek ismi Ulaş Tuna Astepe’dir. Genç oyuncu 1988 İzmit doğumludur. Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Sektöre ilk adımı Bayrak ve Cam Yapraklar tiyatro oyunlarıyla atmış ve büyük beğeni toplamıştır. 2012 yılında döneme damga vuran Karadayı dizisinde Mahir(Kenan İmirzalıoğlu) karakterinin kardeşi Orhan rolünü üstlenmiştir. Son olarak Rüya dizisinde canlandırdığı Aziz karakteriyle hafızalarda yer edinmiştir.

Sen Anlat Karadeniz Tahir rolüyle hayatımıza giren oyuncunun özel hayatıyla ilgili pek çok soru da yoğun olarak gelmeye devam ediyor. Yakışıklı oyuncu sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmıyor. Adına açılmış pek çok fan sayfası bulunuyor fakat kendi instagram hesabında sadece 6 fotoğraf bulunuyor. Ulaş Tuna Astepe ile ilgili en ilginç detay ise  Kalp Atışı dizisinin başrol oyuncusu Öykü Karayel ile bir dönem ilişki yaşamış olması.

Sen Anlat Karadeniz Tahir Kim sorusunu sizler için yanıtladık…

Sizlerde Sen Anlat Karadeniz Tahir karakteri hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=frdjRZFyjKI

 

 

5 YORUMLAR

  1. Kubra hanim merak etmegin sen anlat karadeniz sezon finali yapicaktir hemen final yapmaz gidin araştirin sen anlat karadeniz sezon finali mi yapiyor

  2. Konu hakkında yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.sen anlat karadeniz cok guzel final olmadsin noooooolur final olmasin

  3. Oyumu senanlatkaradeniz tarafından kullanıyorum senanlatkaradeniz flmini çoook seviyorum 2019 a kadar sürmesini diliyorum. Benden bu kadar ama seyirciler tarafından filmin sevildiğini biliyorum işallah seyirciyi kırmazsınız.

Comments are closed.