Sen Anlat Karadeniz Nazar Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 24 Ocak 2018 : 22:23
0

24 ocak çarşamba ilk bölümüyle ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz, zengin oyuncu kadrosu ve sıra dışı konusuyla büyük ses getirdi. Dizinin kadrosunda yer alan Nazar dikkat çeken oyuncular arasında yer alırken izleyenler Sen Anlat Karadeniz Nazar kim sorusuna yanıt aradı. İşte Sen Anlat Karadeniz Nazar kim sorusunun yanıtı…

 

Sen Anlat Karadeniz uzun süren hazırlıkların sonunda yayın hayatına başladı. Dizide her bir karakter kendi içinde önemli bir yere sahip. Vedat, Tahir, Nefes, Eyşan, Mustafa ve dikkat çeken Nazar karakteri… Acil serviste hemşire olan Nazar gönlünü Kaleli ailesinden Murat’a kaptırmıştır. Ablası Mercan’da Tahir’e aşıktır. Tam aralarında bir şeyler yaşanacakken Nefes’in gelmesiyle Tahir Mercan’dan uzaklaşır. Mercan’ın gözleri önünde acı çekmesine şahit olan Nazar ablasının acısını, tüm bunlara sorumlu olduğunu düşündüğü Nefes’ten çıkaracaktır. Nazar’ın bundan sonraki tek amacı ablasının intikamını almaktır. Dizide Nefes’e düşman olan Nazar karakteri izleyenlerin ilgisini ekti. Ve Sen Anlat Karadeniz Nazar kim sorusu yoğun olarak gelmeye devam ediyor.

Karısına evlendiği günden bu yana şiddet uygulayan Vedat, dışarıya karşı gayet hoşgörülü fakat ailesine karşı vicdansız bir adamdır. Eşi Nefes gördüğü eziyete dayanamayarak defalarca kaçmaya çalışmıştır fakat başarılı olamamıştır. Nefes’in kurtuluşu Tahir olacaktır. Tahir Vedat ile iş ortaklığı yapmak için Trabzon’dan gelir ve bunu fırsat bilen Nefes Tahir’in arabasına gizlenerek onunla Trabzon’a kadar gelir. Fakat Nefes’in Kaleli ailesine gelmesi başta Mercan olmak üzere herkesi rahatsız eder. Fakat Tahir Nefes’i bırakmayacaktır ona sahip çıkmak için ailesini bile karşısına alacaktır.


Sen Anlat Karadeniz 24 Ocak 1. bölümde Çalan Şarkılar Tam Liste


Sen Anlat Karadeniz Nazar kim sorusu bu yüzden sık sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz Nazar kim?

Sen Anlat Karadeniz Nazar Kim? Çağla Özavcı

Sen Anlat Karadeniz Nazar karakterine hayat veren oyuncunun gerçek ismi Çağla Özavcı’dır. 25 Eylül 1991 doğumludur. Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları ve Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. İlk dizi oyunculuğu deneyimini O Hayat Benim dizisiyle yaşamıştır. Ardından Acı Aşk ve Kalbimdeki Deniz dizilerinde rol almıştır.

Sen Anlat Karadeniz Nazar kim sorusunu sizler için yanıtladık. Sizlerde konuyla ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=atFigBrZGwE