Sen Anlat Karadeniz Mustafa Kim? Gerçek Adı, Hayatı, Kariyeri


Güncelleme: 4 Ocak 2018 : 19:06
0

Bir yıllık hazırlığın sonunda tanıtım fragmanları ekranlarda dönmeye başlayan Sen Anlat Karadeniz, ekran serüvenine başlamak için geri sayımda. Sen Anlat Karadeniz zengin oyuncu kadrosu başarılı kurgusu, ses ve efektleriyle izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Sen Anlat Karadeniz Mustafa karakteri, gerçeğe yakın oyunculuk   performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Dizinin takipçileri Sen Anlat Karadeniz Mustafa kim sorusunun yanıtını aradı.


Sen Anlat Karadeniz Tahir Kim? Yaşı,Boyu,Sevgilisi,Oynadığı Diziler


Toplumsal bir yara haline gelen kadına şiddet konusunda farkındalık yaratan hikayesi ve Öykü Gürman’ın muhteşem sesinden müzikleriyle bir bütün olarak izlenmeye değer bir dizi olduğunu düşünüyoruz. Dizide her bir karakter oyunculuğuyla göz dolduruyor. Bu isimlerden bir tanesi de Mustafa karakteriyle izleyici karşısına çıkan Sinan Tuzcu.

Sen Anlat Karadeniz Mustafa kim sorusuna gelmeden önce, dizinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Nefes küçük yaşta ailesi tarafından para karşılığında evlendirilmiştir. Evlilik hayatı boyunca sürekli hem fiziksel hem psikolojik şiddet görmüştür.  Ama bir gün yaşadıklarına dayanamaz ve oğlunu da yanına alarak kaçar. Asıl hikaye tam da bu noktada başlar. Nefes’in zorlu hikayesi izleyen herkesi derinden etkileyecek.

Sen Anlat Karadeniz Mustafa Kim? Sinan Tuzcu

Sen Anlat Karadeniz Mustafa karakterine hayat veren Sinan Tuzcu 1977 Gaziantep doğumludur. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olmuş fakat kariyerine farklı bir alanda devam etmiştir.  Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu Dolunay Soysert ile evlidir. Ihlamurlar Altında, Yol Arkadaşım, Aşk ve Ceza, Mor Menekşeler, Aşk Ekmek Hayaller ve 7 Yüz dizilerinde rol almıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=frdjRZFyjKI