Sen Anlat Karadeniz Murat Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 25 Ocak 2018 : 21:29
1

Sen Anlat Karadeniz Murat kim? 24 ocak çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz izleyenlerden tam puan almayı başardı. Gerçeği aratmayan oyunculukları, hayatın içinden konusu ve müzikleriyle yoğun ilgi gören Sen Anlat Karadeniz Murat Kim? Hüzün aksiyon ve gerilim konusuyla dikkat çeken Sen Anlat Karadeniz Murat kim sorusunun yanıtı haberimizin devamında…


Sen Anlat Karadeniz İzlendi Mi Tuttu Mu? Erken Final Mi Yapıyor


Sen Anlat Karadeniz Murat karakterine geçmeden önce dizinin konusuna biraz değinelim. Küçük yaşta ailesi tarafından zorla evlendirilen Nefes eşinden hem fiziksel hemde psikolojik şiddet görmektedir. Eve hapsedilmiş dışarıyla iletişimi kesilmiş oğlundan başka hayatta tutunacak dalı olmayan bir kadındır. Nefes’in hayatı Tahir’le tanışınca değişecektir. Tahir, Nefes’in kocası Vedat’la iş anlaşması yapmak için Trabzon’dan gelmiştir. Nefes’te bunu fırsat bilip oğluyla birlikte Tahir’in arabasına gizlenmiş ve onlarla Trabzon’a kaçmıştır. Murat’ta Tahir’in erkek kardeşidir. Cesur, delikanlı ve mert bir çocuktur. Ve Nazar’a deliler gibi aşıktır. Fakat Nazar’a yanlış zamanda aşık olmuştur.. Peki Sen Anlat Karadeniz Murat kim? Sen Anlat Karadeniz Murat’ın gerçek adı nedir? Sen Anlat Karadeniz Murat’ı nereden tanıyoruz gibi sayısız soru gelmeye devam ediyor.

Hayatın içinden konusu ve etkileyici oyunculuklarıyla dikkat çeken dizide her bir karakter ayrı ayrı araştırıldı. Zorlu bir günde ekrana gelmesine rağmen dizi yüksek reyting oranıyla haftayı kapatmayı başardı. Dizide etkileyici karakterlerden biride Murat oldu. Sen Anlat karadeniz Murat karakteri oyunculuk hayatında iyi yerlere geleceği gözlerden kaçmadı. Sen Anlat Karadeniz Murat yakışıklılığı ve sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olmayı başardı.

Sen Anlat Karadeniz Murat (Cemal Anıl Kenar) kim?

Sen Anlat Karadeniz Murat karakterine hayat veren Cemal Anıl Kenar 1990 Ankara doğumludur. 2013 yılında ODTÜ İşletme bölümünden mezun olmuştur. Akabinde eğitimi için Binghamton University Business Administrations New York’ta eğitimine devam etti. Fakat eğitim aldığı alanın tamamen dışında bir bölüme yönelerek oyuncu olmaya karar vermiştir. Ve ilk oyunculuk deneyimini Hayat Şarkısı dizisiyle yaşamıştır. Kendisine Sen Anlat Karadeniz Murat rolünde başarılar dileriz.

https://www.youtube.com/watch?v=kwJXfiaOqKA

1 YORUM

  1. sen anlat karadeniz dirilişi geçmeye devametsin tahirle nefes hiç ayrılmasın hee bu arada murat ve tahir çok yakışıklı

Comments are closed.