Sen Anlat Karadeniz Saniye Kimdir?


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 00:01
0

Sen Anlat Karadeniz Dizisine Katılan Yeni Oyuncu Kim!

Atv ekranlarında her Çarşamba günü saat 20.00′ da  yayınlanan ve  ilgiyle takip edilen yapımlardan Sen Anlat Karadeniz bu haftaki haftaki bölümünde dizinin izleyicilerini yine görsel bir şölen sundu. Son bölümde Berrak Ölecek mi! sorularının cevabını merak eden izleyiciyi önümüzdeki haftalarda yeni bir gelişme bekliyor. Atv ekranlarının Çarşamba gecelerinin sevilen dizisi reyting oranlarının her hafta konuşulduğu sevilerek takip edilen dizi başarısını ödüllerle taçlandırıyor.  Sevilen diziye yeni bölümlerin de yeni bir gelişme yaşandı. Diziye yeni bir oyuncu katılıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi bu hafta yayınlanan bölümde Vedat yine bir kurnazlık yapıp Kaleli kadınlarının elinden kurtulur. Berrağı kurban eden Vedat’ın yine dört ayaküstüne düştüğü bölümde Mercan Berrağı öldürecek mi? şimdi merak edilen sorunun cevabı önünüzdeki hafta yeni bölümünde olacak.

 Sema Aydemir Sen Anlat Karadeniz Dizisinde Mi Oynayacak!

Sen Anlat Karadeniz dizisine daha önce Survivor yarışmasına katılan ve fenomen olan Sema Aydemir katılacak.  Dizinin kadrosuna yeni katılan Sema Aydemir dizide  Osman Dede’nin küs olduğu kızı Asiye’nin kız kardeşi  rolüne can verecek. Dizide kötü karaktere can verecek olan Sema Aydemir’in diziye yeni bir soluk getireceği konuşuluyor. Nefes’e kol kanat geren Osman Dede’nin şimdi kızı  Saniye geliyor. Osman Dede’nin yıllardır konuşmadığı kızının nasıl geri döneceği Asiye’nin tepkisi nasıl olacak gelecek bölümlerde izleyeceğiz.

 Sen Anlat Karadeniz Dizisine Yeni Katılan Sema Aydemir Kimdir!

Sema Aydemir 1985 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci bir atlet olan Sema Aydemir, geçmişte katıldığı heptatlon yarışları ile de hatırlanmaktadır. Atletizmdeki başarısıyla Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda temsil etmiş ve adından söz ettirmiş bir sporcu olan Sema Aydemir, Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda 4x400m bayrak yarışında ülkemizi temsil etmiştir.

400m engelli kategorisinde en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan yarışta 56.62sn’lik derecesiyle elde etti. Kendisi gibi atletizm camiasından olan Olimpiyat Üçüncüsü Milli Atlet Eşref Apak ile evlenen ve bu evliliğinden bir çocuğu olan Sema Aydemir, 2016 yılında eşinden boşandı. 2017 Survivor’ın ünlüler kadrosunda da yer alan Sema Aydemir, Survivor 2018 All Star yarışmasında Ünlüler takımının iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor 2018’de şu ana kadar 34 oyunda yer alan başarılı yarışmacı puan tablosunda ise 65 puanla 4. sırada yer alıyor.