Sen Anlat Karadeniz Dizisi İrem Helvacıoğlu Hangi Karakteri Canlandıracak?


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 23:13
0

Uzun süren çalışmaların ardından ekrana gelmek için gün sayan dizinin kadrosuna İrem Helvacıoğlu dahil oldu. Ocak ayında yayın hayatına başlayacak olan Sen Anlat Karadeniz dizisi ile kamera karşısına geçen İrem Helvacığlu kimdir? Hangi dizilerde rol aldı? İşte ayrıntılar…

Dizi isminden de anlaşıldığı gibi Karadeniz etrafında geçecek. Karadeniz dizileri ülkemizde her zaman ilgiyle izlenmiştir. Deli Yürek, Kızıl Elma, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi, Ekmek Teknesi ve birçok dizi ve filmin yönetmeni olan Osman Sınav, bu sezonda Sen Anlat Karadeniz dizisiyle birlikte 3 yeni dizi çekecek.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Karadeniz yaylalarını ve sıcak kanlı insanlarını ekranlara getirecek olan dizi Sen Anlat Karadeniz şimdiden merakla bekleniyor. Dizinin çekimlerine Ağustos ayında başlanacak ve dizi en geç ekim ayında ekrana gelecek.

Burcu Binici, Ulaş Tuna Astepe, Öykü Gürman, Serdar Yeğin ve Aydan Burhan’a güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu eşlik edecek. İrem Helvacıoğlu kimdir? İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz dizisinde hangi karakteri canlandıracak?

Sen Anlat Karadeniz Dizisi İrem Helvacıoğlu Kimdir?

1990 Almanya doğumlu oyuncu aslen Türk’tür.  Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro bölümünde almıştır. Kariyerine ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile başlangıç yaptı. Sonrasında Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları ve No:309 dizilerinde rol aldı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu hakkında eklemek istediğiniz bilgileri yorum kısmında yazabilirsiniz.