Sen Anlat Karadeniz Dizisi Dağların Dumanı Hiç Geçit Vermez Şarkı Ve Sözleri


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 11:47
2

Atv’nin yeni sezon için hazırladığı Sen Anlat Karadeniz ilginç hikayesi ve sağlam oyuncu kadrosu ile adından söz ettirecek gibi. Diğer taraftan dizinin müzikleri de oldukça dikkat çekici. Dizinin ilk tanıtım fragmanında çalan ve dinleyenleri mest eden Sen Anlat Karadeniz Türküsü şarkısı, Dağların Dumanı Hiç Geçit Vermez Şarkısı ve Sözleri izleyenlerin merakını uyandırdı. İşte sizler için şarkıyı ve sözlerini paylaşıyoruz.

Sen Anlat Karadeniz Şarkı Sözleri

Ümidim tükendi bitiyor

Ardına bakmadan gidiyor

Söylemeye dilim varmıyor

Söylediler yandım kül oldum ×2

Bir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derde

Bakışların gözlerime bilmem yüreğin nerde

Anladım duyduğuma göre sevdiğin varmış

Haritalardan bildiğim o şehirde bir yerde

Dağlarun dumani hic gecit vermez

Dalgalar alurda geriye vermez.

Nefesum haramdur yangunum sönmez

Anlat karadeniz nefesum yetmez.

Sen anlat karadeniz

Sen anlat karadeniz

İsterseniz kısaca dizi hakkında bilgi verelim. Dizimiz “Sen anlat karadeniz, ben anlatınca deli diyorlar” sloganı ile ekranlara geliyor. Şiddete uğrayan bir kadın ve bu şiddete boyun eğmeyen bir adamın hikayesini konu alan dizi Karadeniz’de başlayıp İstanbul’da devam ediyor. Osman Sınav imzalı yapımın başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin yer alıyor. Dizi müziklerini ise Öykü Gürman’ın seslendirdiği yapım Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

[mavitext]SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNDE ÇALAN TÜM ŞARKI VE TÜRKÜLER için Tıkla[/mavitext]

İsteyen ziyaretçilerimiz dizide çalan tüm şarkıları toplu halde bulmak isterlerse buradaki konumuzdan çalan tüm şarkıları dinleyebilirler. Ayrıca sitemizden Sen Anlat Karadeniz dizisinde çalan tüm şarkılar güncel olarak girilmektedir. Tüm konularımız en geç 2-3 gün içerisinde güncellenmektedir. Bizi takipte kalın.

https://www.youtube.com/watch?v=3jBWJIAf9L4

Comments are closed.