Seda Sayan’la Yeni Formatı Nasıl? Programda Neler Olacak?


Güncelleme: 4 Ocak 2018 : 19:19
2

Seda Sayan, Uğur Arslan’la birlikte yürüttüğü kriminal formatlı programında değişikliğe giderek magazin ve eğlence içerikli yeni bir formatla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. “Seda Sayan’la” isimli yeni programı tek başına yürütecek olan ekranların sevilen yüzü Seda Sayan birbirinden ünlü konuklarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.  Seda Sayan’la programı hakkında merak edilenler ve daha fazlası haberimizin devamında…


Uğur Arslan Seda Sayan’dan Neden Ayrıldı?


Seda Sayan ve Uğur Arslan 3 sezon boyunca Show Tv’de Evleneceksen Gel isimli izdivaç programını birlikte sunmuş ve izleyenlerin kalbinde taht kurmayı başarmıştı. Fakat 2107 sezonunda RTÜK tarafından yasaklanan evlilik programları yayından kaldırılmış böylece Seda Sayan ve Uğur Arslan bambaşka bir formatla programlarına devam etme kararı almıştı. Fakat bütün kanallar aynı saatlerde benzer içerikli programları ekrana getirdiği için reytinglerde gözle görülür düşüşler gerçekleşti. Ve kanal yeni bir değişikliğe giderek magazin ve eğlence formatlı bir programın yapılmasına karar verdi. İsmi “Seda Sayan’la” olarak açıklanan programı Seda Sayan tek başına sunacak.

 

Oyuncusundan, sunucusuna, şarkıcısından komedyenine kadar birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı program 8 Ocak pazartesi yayın hayatına merhaba diyecek. Seda Sayan’ın ilk konuğu ekranların sevilen ismi Gülben Ergen olacak. Programa 9 ocak salı günü ise Demet Akalın ve eşi Okan Kurt katılacak.

 

Seda Sayan’la 8 Ocak Pazartesiden itibaren hafta içi hergün Show Tv’de. Seda Sayan’ın yeni program formatını nasıl buldunuz? Uğur Arslan’la yollarını ayıran Seda Sayan’ın yeni programı tutar mı? Seda Sayan’la isimli programda hangi ünlüleri konuk olarak görmek istersiniz?

2 YORUMLAR

  1. Seda Sayan’ın yeni programı çok begenilecek.Yaşasın???”Kraliçe Demet Akalın”geliyomuş????

Comments are closed.