Seda Sayan’la 24 Ocak Var mı Yok mu? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 23 Ocak 2018 : 21:10
0

Televizyon ekranlarının sevilen simalarından Seda Sayan daha önce Uğur Arslan ile yollarını ayırmış ve daha çok magazinel bir program yapmak için Show Tv ekranlarında yerini almıştı. Seda Sayan ve program hakkında bir çok spekülatif haberlerde çıkmıştı. yayından kaldırıldı, final yaptı, yapacak vs derken kötü haberler de gelmeye başladı. Seda Sayan’la 24 Ocak Var mı? Neden Yayınlanmıyor?

Seda Sayan’la programı 22 ve 23 Ocak Pazartesi ekranlara gelmedi ve sonrasında da ekranlara gelip gelmeyeceği belli değildi. Ve ne yazık ki Seda Sayan’la 25 Ocak Perşembe gününe kadar ekranlarda olmayacak. Program eski formatında yayın usullerini ihlalden ceza almıştı. Aldığı cezanın uygulaması bu haftaya denk geldi. Eğer Seda Sayan’ın bu Programında da RTÜK’e şikayetler devam ederse, Program yayından kaldırılacak.

[kirmizitext]Uğur Arslan Seda Sayan’dan Neden Ayrıldı?<<<tıklayınız[/kirmizitext]

Aldığımız bilgilere göre program hakkında Show Tv’de görüşmeler yapıldı. Son ayarlamalar ve uyarılar da ilgililere aktarılmış. Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl bir Seda sayan’la izleyecez. Yoksa program yayından mı kaldırılacak hep beraber göreceğiz. Sizler Seda Sayan’la programı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yayından kaldırılsın mı?