Seda Sayan ve Uğur Arslan Bir Daha Ekrana Çıkamayabilir!!!


Güncelleme: 12 Ekim 2017 : 11:44
0

Evet yanlış duymadınız, Seda Sayan ve Uğur Arslan ekranlara veda edebilir. Seda Sayan ve Uğur Arslan ceza alabilir? Neden mi?

Bildiğiniz gibi evlilik programları ekranlarda kaldırıldıktan sonra program sunucuları farklı formatlarla ekranlara gelmişti . Seda Sayan ve Uğur Arslan da yeni programları “Artık Susma” isimli programla yeni sezonu açtılar.

Yeni sezonda farklı formatla başlayana Seda ve Uğur, programlarına Hale Soygazi’nin oğlu olduğunu iddia eden Murat’la start verdiler. Programda Murat Hale Soygazi’nin oğlu olduğunu kanıtlamak için onuştu, şahitler dinlendi. Öyleki bir çok ünlü ismin adı bile geçti. Örneğin; Hülya Koçyiğit, Nebahat Çehre, Türkan Şoray ve Filiz Akın gibi isimler bu iddianın şahitleri ve tanıkları olarak programda dillendirildi. Peki sorun ne?

Sorun şu; Bir iddianın arka planı araştırılmadan ve bir bilginin doğru olup olmadığı teyit edilmeden böyle bir iddianın ekranlarda dillendirilmesi büyük bir hatadır. Eğer karşı taraftan ciddi bir red alınır ve bu belgeyle tespit edilirse Seda Sayan ve Uğur Arslan ceza alabilir.

 

Artı Susma’da her gün “40 yıllık büyük sır perdesindeki önemli gelişme!”, “sır perdesi aralanıyor”, “Murat Şari sürpriz tanıkların ışığında annesine kavuşacak mı” gibi söylemlerle işi ölüm kalım meselesine getirdiler. Ya bitecek ya bitecek dedirten bir durumdayız. Soygazi bu durumun aksini söyler ve ispat ederse işte bakın siz o zaman filme. Siz ne dersiniz bu duruma? Yorum yaparak görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.