Bu Sayılmaz Neden Erken Final Yapıyor?


Güncelleme: 23 Ağustos 2017 : 17:31
0

Bu Sayılmaz dizisi neden erken final yapıyor? Bu Sayılmaz dizisi neden bitiyor? Bu Sayılmaz dizisi neden erken final yaptı?

Fox Tv’nin yaz aylarının sonlarına doğru ekranlara getirdiği dizisi Bu Sayılmaz ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Oğul Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? <<<tıklayınız

Büyük umutlarla ekranlara getirilen dizi Bu Sayılmaz, Çarşamba akşamları saat 20.00’de izleyicilerle buluşuyordu. Bir komedi dizisi olarak yayınlanmaya başlayan Bu Sayılmaz, beklediği ilgiye bir türlü ulaşamadı. İstenen ilgi görülemediği için ilk olarak dizinin saati 22.30’a alındı. Ancak bu da reytingleri arttırmadı.

Sonbaharın gelmesiyle birlikte yeni sezon dizilerine ağırlık veren Fox Tv, Bu Sayılmaz dizisinden çok umutlu olsa da reytinglerde ilk bölümleriyle 2’nin altında kaltı.

Komedi dizileri içinde en çok dikkat çeken dizilerden birisi olsa da Çarşamba akşamları şansı çok düşük görülüyor. Çünkü Çarşamba akşamları TRT’nin efsanevi dizisi Diriliş Ertuğrul, reytingleri kasıp kavuruyordu. Yeni sezonda da durum bu şekilde olursa Bu Sayılmaz dizisinin final yapması kaçınılmaz olacak.

Fox Tv, dizinin final yapmasını önlemek için ilk hamle olarak saatini değiştirdi. Bundan sonra dizinin günü de değiştirilebilir. Ancak yine beklenen reytingler yakalanamazsa dizi final yaptırılacak.

Sizce Bu Sayılmaz dizisi final yapmalı mı? Yoksa Bu Sayılmaz dizisinin günü mü değiştirilmeli? Diziyi ekranlarda görmek istiyor musunuz? Fikirlerinizi yorum ekle kısmından bizlere iletebilirsiniz.