Bu Sayılmaz 30 Ağustos Var mı Yok mu?


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 11:59
0

Fox Tv’nin büyük umutlarla ekranlara getirdiği dizisi Bu Sayılma 30 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak mı? Bir Sitcom dizisi olarak ekranlara gelen Bu Sayılmaz, kötü giden reytinglerden sonra dedikoduların hedefi oldu.

Komedi-sitcom dizisi olarak ekranlara gelen Bu Sayılmaz yayınlandığı günden beri reytinglerde bir türlü istediği oranları alamadı. Dizinin akıbeti bayramdan sonraya kaldı denebilir.

Bu Sayılmaz 30 Ağustos Çarşamba günü ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü olan 4. bölümü 6 Eylül Çarşamba günü izleyici ile buluşacak. Dizinin akıbeti ise bayramdan sonra netleşecek. Bir türlü reytinglerde tutunamayan dizi final yapma ile karşı karşıya kalabilir.


Bu Sayılmaz Dizisi Tuttu Mu Erken Final Mi Yapacak?


Büyük umutlarla Fox ekranlarında başlayan dizi 3 bölümü geride bıraktı ancak istediği başarıyı elde edemedi. Bu Sayılmaz dizisini kısa zaman sonra final yapacağını düşünüyoruz. Peki dizi gerçekten vasat mı? Konusu ne idi? Kısaca bilgi verelim.

Gümbür Bar. Cengiz, Gümbür Bar’ın sahibidir. Orta yaştadır, şık giyinir. Gençliğinde her türlü fırsat mesleğini (kasetçi, atarici, kontürcü, su istasyoncusu vs.) denemiş, sonunda bir alacak verecek meselesinden dolayı kendini müzik piyasasında bulmuştur. Babacandır. Tanınan isimleri kendisinin meşhur ettiğini iddia eder. Armağan’ın ablası Melek’i gizliden ve derinden sevmektedir.

Semiha, Gümbür Bar’ın ağır topudur. Fantezi müzik dalında iddialıdır. Bara kendisini zorla aldırmıştır. Şiddet içeren şarkı sözleri, tehditkar tavrı ile Cengiz ve Armağan’ın üzerine korku salmaktadır. Armağan’ı tanıdıktan sonra Semiha’nın iç dünyasında büyük fırtınalar kopar.

Melek Sayılmaz, Armağan Sayılmaz (Mustafa Üstündağ) ve ikizler Biricik ve Cansın Sayılmaz’dan oluşan Sayılmaz ailesi, İstanbul’da oldukça sıkıcı bir hayat sürdürmektedir.

Melek Sayılmaz’ın hayattaki tek arzusu, bir başına büyüttüğü kardeşlerinden bir an önce kurtulmak ve böylece o hep hayalini kurduğu Bodrum’a ilk otobüsle kaçabilmektir. Ancak sivri dilli, hazır cevap ve kardeşlerinden illallah diyen ablamız Melek hanım, öyle pek de melek sayılmaz.

Armağan Sayılmaz, en büyük hayali ünlü bir türkücü olmak ve yeni şarkıysıyla yaza damga vurmak olan saf bir gençtir. Ailesine sahip çıkmak için Gümbür Barda çalışmaktadır. Fakat çok başarılı olduğu söylenemez. Kariyer basamaklarını çıkmaya çalışırken Cengiz Abi’sinin tavsiyeleri ve fikirleri onun için altın değerindedir.

İkizlerden Biricik Sayılmaz, Sayılmaz ailesi’nin üniversitede okuyan tek ferdi. Güzel olmayabilir ama akıllı bir kız. Çırağan’ı çok seviyor. Ailelerin arasındaki uçurumu aşabileceklerini düşünüyor.

Biricik aklın tamamını alınca Cansın’a sadece güzellik kalmış. Kafasının içinde beyin yerine pamuk şekeri var. Hep mutlu, hep neşeli. Hayat ona güzel. Cansın kafede Safiye’yle çalışıyor. En yakın arkadaşı Naime.

Bu Sayılmaz dizisi yeni bölümü ile 6 Eylül Çarşamba günü Fox Tv ekranlarında olacak.