Savcı Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu-Kim Kimdir?


Güncelleme: 7 Şubat 2018 : 16:03
0

Ülkemize uyarlanacak olan Defendant dizisinin Türk versiyonu Savcı dizisinin oyuncu kadrosu ile ilgili detaylar haberimizde. Daha önce birçok Kore yapımını Türkiye’ye uyarlayan MF Yapım’dan yeni bir uyarlama dizisi geliyor. Türkiye’de Savcı ismi ile gösterilecek olan dizi Kore’de Defendant ismi ile gösterildi. Konusu itibari ile heyecan uyandıran dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi ilişkin ayrıntıları haberimizden takip edebilirsiniz. Savcı Dizisi Oyuncu Kadrosu, oyuncuları ve Konusu-Kim Kimdir?

Savcı dizisinin konusuna kısaca değinelim. Dizide bir savcı haksız yere suçlanır ve kendisini temize çıkarmak için büyük bir uğraş gösterir. Dizide, suçsuzluğunu ispat etmeye çalışan bir savcının hikayesi anlatılacak. Dizinin orijinal hali Defendant’ın hikayesi ise şu şekilde.

Seul Merkez Bölge Savcılık Ofisi’nde bir savcı olan Park Jung-Woo, geçici hafıza kaybından muzdariptir. Bir sabah uyandığında kendini bir cezaevinde bulur. O, cinayet işlediğine dair suçlanmaktadır ve idam cezası ile yargılanmaktadır. Eksik anılarını hatırlamaya ve masumiyetini kanıtlamaya çalışmaktadır. Dizi 2017 KBS Drama Ödüllerinde En İyi Tasvir Ödülü almıştır.

Savcı Dizisi Orijinal Tanıtım Fragmanı