Savaşçı Dizisi Haydar Öldü mü, Ölecek mi? Savaşçı Final mi Yapıyor?


Güncelleme: 11 Kasım 2018 : 20:05
0

Fox TV’nin 2 sezondur yayında olan asker dizisi savaşçı da heyecan ikiye katlandı. Dizi hakkında son zamanlarda çıkan final yaptı yapacak sözleri son bölüm fragmanı ile doğrulandı gibi. Haydar karakterinin son bölümde ölümü dizi hakkındaki dedikoduları doğruladı gibi. Haydar ölecek mi, savaşçı dizisi final mi yapıyor?

Haydar yüzbaşı Karon tarafından kaçırılmıştır. Karon’un tehdit telefonu ile Haydar’ın kaçırıldığını öğrenen ekip hemen harekete geçer ancak Haydar’ın bir haber alamazlar. Haydar Lazar ve adamları tarafından sınır dışına çıkarılmaya çalışılmaktadır.

Haydar belki de son anlarını yaşamaktadır. Ekip, Haydar’ı kurtarmak için zamanla yarışmaları. Haydar gerçekten ölecek mi, Haydar şehit mi olacak? Bu tarz bir sahnenin tam da dizi final yapacak söylentileri arasında ekranlara gelmesi akıllarda ki soru işaretlerini arttırdı. Özellikle yeni sezondaki reyting düşüşü dizinin final yapacağı söylentilerinin ana sebeplerinden.

Gelen bilgilere göre dizinin düşen reytingleri nedeni ile reklam gelirlerinden ciddi düşüşler varmış. Bu anlamda çalışanların maaşları da verilemiyormuş. Geçtiğimiz yıllarda da bu tarz gelişmeler yaşanmış ve dizi seti çalışanları iş durdurma eylemi yapmışlardı. Dizinin bölümleri ertelenmiş ve gecikmeler yaşanmıştı. Kulislerde konuşanlara göre de yapım şirketi ve kanal arasında alınan karar gereği dizi final yapacak. Peki Haydar yüzbaşı ölecek mi?

Haydar yüzbaşının ölmesi muhtemel senaryolar arasında. Final yapma ihtimali yüksek bir dizide böyle bir gelişme yaşanabilir.