Savaşçı Dizisi Haydar Kim? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 17 Kasım 2017 : 14:34
0

Fox ekranlarında yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Savaşçı oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Sevilen diziye son olarak Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterine hayat veren Sarp Levendoğlu katıldı. Pazar akşamları yayınlanan dizinin yeni oyuncusu Haydar hakkında tüm merak edilenleri araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik. Savaşçı Dizisi Haydar Kim? Gerçek Adı Ne?

Dizinin düşük reytingler nedeniyle yakın zamanda final yapacağı söylentileri dolaşırken, Sarp Levendoğlu gibi başarılı bir oyuncuyu kadrosuna dahil ederek tüm söylentilerin asılsız olduğunu ortaya çıkardı.


Savaşçı İkinci Sezonda Katılan Oyuncular Kimler? Savaşçı 2017-2018 Oyuncu Kadrosu<<<tıkla


Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Nazan Diper,  Alican Albayrak ve Gaye Turgut Evin gibi isimlerin rol aldığı dizi Türk askerinin verdiği kahramanca mücadeleyi konu alıyor.

Savaşçılar’ın kadrosuna son olarak Ölene Kadar dizisiyle hatırladığımız Sarp Levendoğlu dahil oldu. Peki Sarp Levendoğlu kimidir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Özel hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler.

Savaşçı Dizisi Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Haydar Bozkurt)

1981 yılında Ankara’da doğmuştur. Bilgi Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarımı  bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Kültür Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde eğitim almıştır.

Oyunculuğa ilk adımı 2003 yılında Lise Defteri dizisinde canlandırdığı Mehmet karakteri ile atmıştır.Geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında yayınlanan Engin Akyürek ile Fahriye Evcen’in başrolünü paylaştığı Ölene Kadar dizisinde Ender karakterini canlandırmıştı.

Deliormanlı, Emret Komutanım Şah Mat ve O Şimdi Asker filmlerinin yanı sıra Çınaraltı, Emret Komutanım, Gece Gündüz, Küçük Ağa gibi dizilerde rol almıştır. Siz Savaşçı dizisi Haydar karakterini nasıl buldunuz? Sarp Levendoğlu’nun bu rolün üstesinden geleceğini düşünüyor musunuz?

Savaşçı Sarp Levendoğlu(Haydar Bozkurt) Videosu