Savaşçı Dizisi Cortes Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 18:03
1

Yayın hayatına hız kesmeden devam eden Savaşçı dizisine yeni katılan Cortes karakteri kim? Pazar akşamları Fox ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi zengin oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye 30. bölümde dahil olan Cortes kim? Savaşçı dizisi Cortes kim? İşte ayrıntılar…


Savaşçı Dizisine İkinci Sezonda Katılan Oyuncular Kimler? Savaşçı 2017-2018 Oyuncu Kadrosu


Kılıç Timinin terörle verdiği destansı mücadelesine tanık olduğumuz Savaşçı,  Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Çağrı Şensoy, Ali Tarık Fındık  ve Doğan Bayraktar gibi kaliteli oyuncu kadrosuyla geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.

 

Dizi hakkında çıkan erken final haberlerine rağmen kadrosunu genişletmeye devam eden Savaşçı, söylentilerin gerçeklik payı olmadığını ortaya çıkarmış oldu. Diziye son bölümlerde dahil olan isimler arasında Cortes karakterine hayat veren Charles Carrol da yer alıyor.

Savaşçı dizisi Cortes, CIA başta olmak üzere pek çok yabancı istihbaratlara eş zamanlı çalışan tüm bunların yanında Irak’ta bulunan Amerikan Özel Güvenlik şirketlerini de yöneten biridir. Oldukça zeki ve tehlikelidir.

Dünyanın en zor şartlarında yetişen Bordo Bereli askerlerin hikayesi izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin son bölümünde Yörük Haydar ve Kağan Temo’yu bitirmek adına canlarını tehlikeye atmaktan geri duymayacaktır.

Savaşçı Dizisi Cortes Kim? Charles Carrol

Savaşçı dizisi Cortes karakterine hayat veren Charles Carrol hakkında detaylı bilgileri en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız. Bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz.

Comments are closed.