Savaşçı Dizisi 31 Aralık Pazar Var mı Yok mu?


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 20:29
0

Savaşçı Dizisi 31 Aralık Pazar Var mı Yok mu? Yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? gibi sorular sosyal medya platformlarında en çok sorulan sorular arasında. Sizler için konuyu araştırdık. Başrollerinde Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz) gibi isimlerin olduğu ve Fox Tv’nin en çok izlenen yapımlarında arasında olan Savaşçı yılbaşı nedeni ile yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin fanları tarafından merak ediliyor.


2018 YILBAŞI KANALLARIN YAYIN AKIŞLARI<<<Tıkla


Şuan için Savaşçı Fox Tv’nin 31 Aralık akşamı yayın akışında olsada dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı belirsizdir. Aldığımız bilgilere göre Fox Tv o akşam için öze lyılbaşı yayını devreye sokacaktır. Savaşçı dizisi yeni bölümü 7 Ocak Pazar günü ekranlara gelecek. Son gelişmeleri haberimizi güncelleyererek sizlere ulaştıracaz. Bizi takipte kalın. İşte son dakika gelişmeleri…


Fox Tv 31 Aralık Yılbaşı Gecesi Yayın Akışı 2018<<<tıkla


Savaşçı dizisi yeni yıl tatili ve reklam anlaşmaları gereği yılın son günü olan 31 aralık pazar günü yayınlanmama kararı almıştır. Dizimizin yeni bölümü olan 27. bölümü 7 ocak 2018 pazar günü fox tv ekranlarında olacak. 31 Aralık’ta Savaşı’nın yerine Çalgı Çengi sinema filmi ile Şevkat Yerimdar dizisi ekranlarda olacak. Son dakika değişikliklerini sitemizden takip edebilirsiniz. Yılbaşında kanalların hangi programlarla yeni yılı karşılayacağını öğrenmek için buradaki yazılarımızı inceleyebilirsiniz. Kanal kanal yılbaşı programları. Her kanalda renkli programlar izleyiciyi kendine çekmenin derdinde. Yılbaşı akşamları hemen hemen tüm kanallar reklam anlaşmaları gereği yeni programlarla yılbaşına giriş yaparlar. Ancak Fox TV bu sene işin kolayına kaçmış ve her hangi bir program hazırlamadı. Gecede sadece bir sinema filmi ve bir dizi ekranlara gelecek.