Samsa (Melih Özdoğan) Dirilişten Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 21:51
0

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul tüm heyecanı ile devam ederken dizide bu hafta üzücü bir olay yaşandı.  Ertuğrul KAracahisar kalesini fetih için tüm hazırlıkları tamamlamış ve cenk için son kez beylerle toplantı yaparak plan yapmıştır.

Bu toplantıya Bahadır Bey de gelmiş ve Ertuüğrul’un güvenini kazanmak için fetihte kullanılmak üzere mancılık yapmayı telif etmiş ve bu plan Ertuğrul’un aklına yatmıştır. Bunun için de Bahadır Beyin yanına Samsa’yı görevlendirmiştir.

Samsa Bahadır Beyle mancılıkları tamamlamıştır ancak O’nun hainlik yaptığının farkında değildir. Bahadır Bey Ertuğrul’un fetih planını gidip Titan’a anlatmış ve Ares ile Titan hazırlıklarını yapıp pusuya yatmıştır bile.

Titan askerlerini de alıp Samsa ve Bahadır Bey’in mancılık yaptığı yere gitmişlerdir. Birçok alpi şehit eden Titan ve aslkerleri Bamsı Alp’i de ağır yaralamıştır.

Melih Özdoğan’ın can verdiği Samsa Alp karakteri daha önce de bir çok defa yara almış ancak kurtulmuştur. Şimdi de Titan tarafından ağır yaralanmış ve esir alınmıştır. Şuan için diziden ayrılması söz konusu değil gibi görünüyor.

Sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Diriliş Ertuğrul 17 Ocak da ölecek mi diziden ayrılacak mı? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yazınız.