Salacak Hikayeleri Piç Yavuz Kimdir? Gerçek Adı Ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 4 Aralık 2017 : 02:41
0

Ünlü karikatür ve mizah ustası Tekin Aral’ın ölümsüz eseri Salacak Hikayeleri dizi versiyonuyla ekrana gelecek. Tekin Aral’ın en küçük kızı yapımcı Ayça Aral dizinin hazırlarına başladı. Hikayenin önemli tiplemelerinden Piç Yavuz kimdir? Salacak Hikayeleri Piç Yavuz kim, gerçek adı ve oynadığı diziler hakkında tüm merak edilenler…

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ver Elini Aşk dizisinin yapımcısı Ayça Aral merhum babasının en değerli mirası Salacak Hikayeler’ini televizyona uyarlayacak. Hikayenin meşhur tiplemeleri  Camgöz Taci, Piç Yavuz, Arap Kadri ve Tilt Mahmut’u birebir işleyecek. Dizi kitapla aynı ismi taşıyacak. Komedi türünde ekrana gelecek olan Salacak hikayeleri izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Salacak Hikayeleri Dizisi Oyuncu Kadrosu? Kimler Var?

Köşe yazarı Mesut Yar’ın haberine göre sıcak samimi ve eğlenceli bir mahalle dizisi izleyenleri bekliyor. Mahallenin ele avuca sığmayan fırlama delikanlılarının komik olayları ekrana yansıyacak. Dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yayın tarihi ve kanalı açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacak.

Salacak Hikayeleri dizisi masa başı çalışmaları ve oyuncu arayışları titizlikle yürütülüyor. Her bir karakterin kitapta anlatılanla eş değer olması için özenli bir çalışma yürütülüyor. Bu karakterlerden bir tanesi de Piç Yavuz. Salacak Hikayeleri Piç Yavuz karakterini kim canlandırıyor? Salacak Hikayeleri Piç Yavuz kim? Sorularının yanıtını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Salacak Hikayeleri çok yakında ekranlarda…