ŞAHİN TEPESİ BAŞROLLERİNDE DİKKAT ÇEKEN İKİ İSİM


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 16:13
0

 

Atv’nin  yeni dizisi Şahin Tepesi yayın hayatına girmeye hazırlanıyor. Dizinin cast arayışları uzun zaman sürdüğü için yayın hayatına  girmesi zaman alan  dizi iddialı kadrosu ve etkileyici senaryosuyla büyük ses getirmeye hazırlanıyor.

Her projesiyle reyting fırtınası estiren  Ay Yapım’ın son bombası Şahin Tepesini yayına sürmeye hazırlanıyor. Ay Yapım’ın yeni dizisi  Şahinler Tepesi  için cast çalışmalarına devam ediyor. 80’lerin unutulmaz yabancı dizisi Falcon Cerst’den uyarlanacak olan dizi de bir çok dikkat çekici oyuncu yer alacak. Türkiye de Falcon Cerst dizisi Şahin Tepesi ismi ile yayınlanmış ve izlenme rekorları kırmıştı. Oyuncu kadrosu yavaş yavaş belirlenen dizi iki kadının güç savaşları  entrikalar içerisinde yeşeren bir aşk hikayesinden bahsediyor.

ATV ekranlarında yayımlanacak Şahin Tepesi dizisinde aralarında husumet olan iki ailenin çocuklarının imkansız aşkı ve birbirlerinin hayatından çalan iki kadının güç savaşını ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatacak. Söz dizisi kadrosundan yeni ayrılan Aybüke Pusat dizinin başrol oyuncusu oldu.  Oldukça  uzun süren arayışlar sonucu rol arkadaşı  olarak  Ay Yapım en son Kanal D de yayımlanan Vatanım Sensin dizisinde Leon karakterine can veren 26 yaşındaki Boran KUZUM anlaştı.

Dizinin kadrosunda Zerrin Tekindor, Esra Dermancıoğlu,  Ebru Özkan, Kaan  Taşaner, Mustafa Mert Koç, Leyla Tanlar gibi başarılı oyuncularında yer aldığı dizi yayın hayatına oldukça güçlü girecek gibi gözüküyor. Dikkat çeken kadro ve senaryosuyla izleyici ekrana kitlemeye hazırlanan dizinin izleyiciyi herkesin sırrının olduğu entrikalarla dolu bir dünyada yeşeren büyük aşk hikayesine davet edecek. Şahin Tepesinin  yayın hayatına ne zaman gireceği merak ise merak konusuydu.

Şahin Tepesi Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

ATV ekranlarının merakla beklenen yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı Şahin Tepesi’nin çekimleri  14 EKİM PAZAR günü resmen başladı. Yayınlanan ilk fragmanı ile gözleri üstüne çeken dizinin yyaın hayatına gireceği tarih sonunda belli oldu. Ay yapım sezonun en çok merak edilen dizisi  Şahin Tepesinin 23 Kasım Cuma 20.00’de ATV ekranlarında olacağını duyurdu.