Rüzgar Erkoçlar’ın Kardeşi Görkem(Gül Erkoçlar) Kimdir? Ne İş Yapıyor?


Güncelleme: 8 Temmuz 2018 : 18:06
0

Bildiğiniz gibi Rüzgar Erkoçlar 2013 yılında cinsiyet değiştirerek Türkiye’nin gündemini oturmuştu.  Asıl ismi Nil Erkoçlar olan Rüzgar Erkoçlar oyuncu olarak kariyerine devam etmekteydi. gündemden düştü derken şimdi Rüzgar Erkoçlar’ın kız kardeşi Gül Erkoçlar Türkiye’nin gündemine oturdu.  Abisi Rüzgar gibi Gül Erkoçlar da cinsiyet değiştirerek Görkem Batu Erkoçlar ismini aldı. Peki Görkem Erkoçlar kimdir?  Ne iş yapar, nerede yaşar?

Rüzgar Erkoçlar, Sema ve Engin Erkoçlar çiftinin kızlarından birisiydi.  Kendisi haricinde Nur ve Gül adında iki kız kardeşi vardı. Nil, Nur ve Gül Erkoçlar Sema ve Engin Erkoçlar’ın üç kızı olarak dünyaya geldi.  Nil Erkoçlar ülkemizde dizi oyuncusu olarak tanınmıştı.  2013 yılında verdiği bir karar sonucu erkek olmaya karar verdi.  Geçirdiği operasyon sonrasında gazetecilerin sormuş olduğu sorulara şu açıklamayı yaptı;

“6 yaşındayken kendimi farklı hissediyordum. 14 yaşında ‘Ben erkeğim’ demeye başlamıştım. Dünyaya güzel bir kadın olarak geldim. Bu hem ödülüm hem lanetim oldu. Ben imalat hatasıydım. Doğuştan verilmiş biyolojik bedenden kurtulmak, özgürlüğüme kavuşmak istedim”

Rüzgar Erkoçlar için bu zor bir karardı.  Ameliyat sonrasında çok sıkıntılı günler geçirdi.  İş bulamadı işsiz kaldı. Yapımcılar Rüzgar Erkoçlar iş vermiyorlardı.  Rüzgar Erkoçlar ise mücadelesini bırakmadı.  kasiyerlik, garsonluk, fırın işçiliği gibi mesleklerde çalıştı. Bu zor günler sürerken eylül 2015’te Tuğba Beyazoğlu ile aşk yaşamaya başladı.  Tuğba Beyazoğlu makyözdü.  Bu ilişki sonrasında Rüzgar Erkoçların hayatı değişmeye başladı. “Evrenden yollanmış bir armağan” olarak tanımladığı sevgilisi Tuğba Beyazoğlu ile 2017 yılında evlendi.  2015 sonrasında setlere geri döndü,filmlerde oynadı, özel defilelerde podyumlara çıktı.

Rüzgar Erkoçlar’ın Kardeşi Görkem(Gül Erkoçlar) Kimdir?

Rüzgar Erkoçlar yavaş yavaş Türkiye’nin gündeminden düştü ve kendi hayatına devam etti.  Ancak olaylar başka bir şekilde seyir almaya başladı.  Rüzgar Erkoçlar’ın düğün fotoğraflarına bakan gazeteci Çiğdem Saltık bir şey fark etti.  Tuğba ve rüzgar çiftinin düğün fotoğraflarında rüzgarın kardeşleri etiketlenmişti.  Ancak Kardeşler’den Gül Erkoçlar ortada gözükmüyordu. Ancak kimsenin tanımadığı genç bir kişi fotoğraflar da dikkatlerden kaçmadı.  Sonradan anlaşıldı ki fotoğraftaki bu genç erkek Rüzgar Erkoçların diğer kız kardeşi Gül Erkoçlar’dan başkası değildi.

Görkem Erkoçlar da abisi Rüzgar Erkoçlar gibi cinsiyet değiştirmiş ve  Görkem Batu Erkoçlar ismini almıştı. Batu Erkoçlar İstanbul’da yaşamaktadır.  Özel bir firmada çalışan Görkem grafik tasarımcı olarak kariyerine devam etmektedir.  Aynı zamanda bir de kız arkadaşı vardır.