Rüya İşçileri Ne Zaman Başlıyor? Yayın Tarihi Ve Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 30 Eylül 2017 : 14:01
0

Sezona iddialı bir giriş yapan Show Tv’den yeni bir dizi daha geliyor.  2017-2018 sezonunda yeni projeleriyle adından  sıkça söz ettirecek olan Show Tv’nin yeni dizisinin ismi Rüya İşçileri olarak kesinleşti.

Rüya İşçileri isimli yeni dizi ne zaman başlayacak? Hangi günler ekrana gelecek? Tanıtım fragmanı ne zaman yayınlanacak? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Yeni sezon için hazırladığı 4 yeni projesini ekrana getirmek için hazırlanan Show Tv oldukça başarılı bir sezon geçirecek gibi görünüyor.

Yeni sezonla birlikte ekranlara gelecek Gecelerin Ötesi, Aras, Klavye Delikanlıları ve Rüya İşçileri  şimdiden büyük merak konusu.

Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizinin 2018 Ocak ayında seyircisiyle buluşması planlanıyor.

Dizide polisiye ve gerilim dozu yüksek bir kadının hikayesi konu alınıyor. Henüz oyuncu kadrosu netleşmeyen projenin detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde sitemizde yer alacak.

Cast çalışmaları devam eden dizinin başrolü için bir kaç ünlü isme teklif götürüldü. Aslında izleyiciler artık yeni yüzler görmek istiyor. Dizinin ismi ilerleyen günlerde değişir mi bilmiyoruz.

Rüyanın İşçileri Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Yaz sezonunda ekrana gelen fakat beklentileri karşılayamadığı için kısa süre içinde final yapan Rüya dizisinin yerine Rüya İşçileri projesi getirilecek. Umarız Rüya İşçileri dizisi istenilen reyting oranlarını karşılar ve ekranlarda kalmayı başarır.

Rüya İşçileri dizisinde hangi ünlü isimleri başrol olarak görmek istersiniz? Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Sitemizi takipte kalın…

Rüya İşçileri Dizisi Oyuncu Kadrosu-Karakter Analizi