Rüya Dizisi Tuttu mu İzlendi mi Devam edecek mi


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 15:02
0

Show Tv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği yeni dizisi Rüya tuttu mu, dizinin reytingleri ne durumda, devam edecek mi? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik.

Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi 18 Temmuz Salı yayınlanan ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Dizinin konusu oldukça sık karşılaştığımız bir hikaye. Zengin oğlan ve fakir kızın zorluklarla dolu aşkları konu alınıyor.

Dizinin konusu genel olarak basit görünse de oyuncu kadrosunun kalitesi ve konunun işleniş şekli benzer projelerden kendini kolaylıkla ayırıyor.

Elif, üvey anne ile büyümüş 3 çocuklu bir ailenin kızıdır. Bir mağazada satış görevlisi olarak çalışmaktadır. Dizinin esas oğlanı Bulut ise mağazalar zincirinin sahibidir. Rüya ile yolları bir defilede kesişir. Küçük bir yalanla başlayan tanışma hikayesi kendini büyük bir aşkın yerine bırakır. Aralarında statü farkı olan bu iki gencin kavuşması oldukça zor olacaktır.

 

Oyuncu kadrosu, konusu ve hikayesiyle kısa sürede izleyicinin beğenisini toplayan dizinin reytingleri iyi durumda. Dizi eylül ayına kadar bu başarısını korur. Fakat haziran ayında sezon finali yapan bir çok başarılı dizinin eylül ayında tekrara ekrana geleceğini de unutmamak lazım.

Rüya, dizisinin kısa vadede final yapacağını düşünmüyoruz. Fakat bunun kararını önümüzdeki haftalarda verebiliriz.

Sizce Rüya dizisi devam etmeli mi? Rüya ve Bulut uyumlu bir çift mi? Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Rüya Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu. Rüya Dizisi Kim Kimdir?