Reytinglerde Pazartesinin Galibi Kim Oldu? Çukur Mu Söz Mü Zirvede?


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 12:58
0

Pazartesi günleri büyük bir çekişmeye sahne olan reyting savaşlarında bu hafta zirve kimin?

Pazartesi günü yayınlanan dizilerden hangisi birinci oldu? Reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber izleyicilerin merakı son buldu? Show TV’nin fenomen dizisi Çukur mu yoksa Star TV’nin asker dizisi Söz mü ipi göğüsledi.

Pazartesi akşamı dizileri arasında reyting yarışında büyük rekabet var. İzleyicilerin büyük bir merakla beklediği bu rekabetin sonucu açıklandı.

Reyting yarışında bu hafta sürpriz yaşandı mı?

ÇUKUR MU SÖZ MÜ?

19 Kasım Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Bu sezon Çukur‘un zirvedeki yeri her hafta olduğu gibi bu hafta da değişmedi. Söz dizisinde ise geçtiğimiz sezona kıyasla düşüş sürüyor.

TOTAL GRUBUNDA DURUM NE?

Total grubunun sonuçlarına göre zirvede Çukur yer alırken Söz hemen arkasından geliyor. Listenin üçüncü sırasında ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer alıyor.

AB’DE SONUÇ DEĞİŞMEDİ

AB grubunun sonuçlarına göre ise Çukur yine zirvedeki yerini korurken 2. sırada Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, 3. sırada ise Çukur dizisinin özeti yer almakta. Söz dizisinin AB grubunda ilk üçe girememesi düşüşün sürdüğünün göstergesi.

YASAK ELMA NE DURUMDA?

İlk başladığı dönemde üst sıralardan reyting listerlerine giriş yapan Yasak Elma ise bu istikrarını sürdüremedi. 19 Kasım Pazartesi günü reyting sonuçlarında Yasak Elma total grubunda ve aynı şekilde AB grubunda da beşinci sırada görülüyor.

ABC puan grubunda da yine Çukur‘un liderliği sürüyor. Söz dizi ABC grubunda dördüncü sırada yer alırken Yasak Elma ise beşincilikte kaldı.

PAZARTESİLERE ÇUKUR DAMGASI

Geçtiğimiz sezon daha büyük bir çekişmeye sahne olan Pazartesi günü dizileri arasındaki reyting yarışı bu sezon Çukur’un ezici üstünlüğüyle geçmekte.

SÖZ’ÜN DÜŞÜŞÜ SÜRÜYOR

Söz dizisi geçtiğimiz sene bazı haftalarda Çukur dizisinin bile önünde yer alırken bu sezon başından itibaren her hafta geride kaldı. Söz’ün bu düşüşü dizinin sonunu getirir mi? Yasak Elma tekrar toparlanarak üst sıraları zorlayabilir mi?

Zirve yarışında rakipsizliğini ilan eden Çukur bu istikrarını sezon sonuna kadar sürdürebilecek mi?