Refleks Başvuru Formu? Nasıl Başvurulur


Güncelleme: 16 Şubat 2018 : 03:27
1

Güldür Güldür Show’un başarılı sunucusu  Ali Sunal’dan yepyeni bir yarışma geliyor. Bugüne kadar eşine rastlanmamış bir yarışma programı izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. İsmi Refleks olarak açıklanan projenin formatı da en az ismi kadar ilginç. Detaylarına haberimizin devamında yer vereceğimiz Refleks başvuru formu ve nasıl başvurulur sorularını sizler için yanıtladık…


Refleks Yarışma Formatı Nasıl?


Ali Sunal’ın sunumuyla ekrana gelmesi planlanan yarışmanın tanıtım fragmanı yayınlandı. Refleks başvuru şartları ve formu konusuna gelmeden önce yarışmanın formatından bahsedelim. Ekranlarda  ilk kez izleyeceğimiz çekim teknikleri, her biri izleyenlere görsel show etkisi sunacak farklı ve heyecan dozu yüksek Refleks yarışması ekranlara yeni bir soluk getirecek.

İzleyenleri ekrana kilitleyecek yarışmada aynı aileden 3 kişilik 2 farklı takımın mücadelesi izleyenlere aktarılacak. Reflekslerine güvenen herkesin başvurması gereken, eğlendirirken kazandıran muhteşem bir yarışma. Yarışmanın sonunda istenilen ve beklenilen görevleri yerine getirebilirseniz lüks bir evin sahibi olabilirsiniz. Yarışmacılar birbirinden farklı oyunlarda refleksleriyle rakiplerine fark atmaya çalışacak. İzleyenleri hem eğlendirecek hemde heyecanladıracak yeni yarışma Refleks başvuru formuna nasıl ulaşılır ve nasıl başvurulur?

Siz ve aileniz; eğer reflekslerinize güveniyorsanız yarışmaya mutlaka başvurmalısınız. Hem keyifli vakit geçirmek hemde yarışmanın sonunda lüks bir evin sahibi olmak için bu fırsat kaçmaz. Yarışmacı olmak istiyorsanız aşağıda belirtilen adımları izleyebilirsiniz.

Refleks yarışması başvuru formu: http://www.showtv.com.tr/basvuru/refleks adresinden başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Refleks başvuru formunda ailenizden katılmak isteyen 3 kişinin kişisel bilgilerini ve fotoğraflarını paylaşmanız yeterli olacaktır.

Başvurularla ilgili her türlü sorununuzu ve merak ettiğiniz noktaları yorum kısmında sorabilirsiniz. Sorularınızı bekliyoruz. 

Refleks Başvuru Formu

Comments are closed.