Prangalı Yarim Filmi İlk Kez Televizyonda! Ne Zaman, Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 18:36
0

Sinemalarda büyük beğeni kazanan filmler televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Başrollerinde Mert Ekin Dayma, Öykü Çelik, Serhat Özcan ve Levent Tülek gibi isimlerin rol aldığı Prangalı Yarim filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Prangalı Yarim filmi hangi kanalda yayınlanacak? Prangalı Yarim filmi yayın tarihi ne? Prangalı Yarim filmi konusu ne? Prangalı Yarim oyuncuları kim? Prangalı Yarim oyuncu kadrosunda kimler var?

İLK KEZ EKRANDA

Prangalı Yarim filmi ekranlarda televizyon izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Film Fox tv ekranlarında yayınlanacak.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Prangalı Yarim filmi Fox tv’de 7 Aralık Cuma günü saat 20.00‘de izleyici ile buluşacak.

PRANGALI YARİM FİLMİNİN KONUSU NE?

Bahri ve Merve küçük bir kasabada yaşayan, çocukluktan beri birbirlerine aşık iki gençtir. Evlendikten sonra kasabayı terk edip, filmlerde görüp özendikleri bir hayat için İstanbul’da yaşamak istemektedirler. Ne var ki, babaları küçük bir meseleden dolayı kavga etmiş ve 12 yıldır birbirlerine küsmüştür. Kasabanın ileri gelenleri, belediye başkanı ve kaymakam bile araya girmiş ancak bu iki inatçı adamı barıştıramamışlardır. İki genç, umutla babalarının barışmasını ve evlenmeyi beklemektedir. Bu süreçte birbirine aşık bu iki genci bin bir türlü oyunla gelişecek zorlu bir macera beklemektedir.

OYUNCU KADROSU

Prangalı Yarim filminin oyuncuları arasında Öykü Çelik, Mert Ekin Daymaz, Aydan Burhan, Serhat Özcan, Levent Tülek ve Mert Efe Günaydın gibi isimler yer alıyor.

PRANGALI YARİM’İN YÖNETMENİ KİM?

Yapımcılığını Hayri Aslan’ın yaptığı filmin yönetmen koltuğunda ise Eray Koçak ve Serap Sebahat Danış birlikte oturuyor.