Popstar 2018 Jüri Üyeleri Kim?


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 19:59
0

Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Popstar yarışması yenilikleriyle tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 2000’li yılların başında ekranlarımıza konuk olan ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Popstar kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmayla ilgili en çok merak edilen konu Popstar 2018 jüri üyeleri kim sorusu oldu. Hem yarışma için hem izleyenler için en önemli detaylardan biri olan Popstar 2018 jüri üyeleri kim? 


[kirmizitext]Popstar 2018 Yarışmacıları Kim? için tıklayınız[/kirmizitext]


Başvuruların kısa süre önce başladığı ve başvuru sayısının oldukça yoğun olduğu Popstar elemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Adana, Ankara, Bursa, Edirne, İstanbul, İzmir ve Trabzon’da belirlenen yerlerde yapılan elemelere sesine ve yorumuna güvenen binlerce aday katılıyor. Adaylar arasından elemeleri geçerek ilk 10 girmeyi başaran isimler canlı yayında jüri üyeleri karşısında performans sergileyecek.

2000li yıllarda ekrana gelen Popstar yayınlandığı dönem izleyenlerin vazgeçilmezi olmayı başarmıştı. Başarılı jüri üyeleri ve yetenekli yarışmacıları herkesin gönlünden taht kurmuştu. Ercan Saatçi, Armağan Çağlayan ve Deniz Seki’nin jüri koltuğunda oturduğu yarışmada Abidin birinci, Firdevs ikinci Bayhan ise üçüncü olmuştu. 2. sezonda kanal değiştiren yarışma aynı başarıyı gösteremeyince bir süre sonra ekranlara veda etti.

Ardından 2009 ve 2013 yıllarında farklı jüri üyeleriyle yoluna devam etse de son eski tadını vermedi. Özellikle O Ses Türkiye’den sonra hiç bir ses yarışması izleyenleri aynı keyfi vermedi. Fakat Popstar 2018 bu sefer oldukça iddialı.Deniz Seki can Bonomo Bülent Ersoy’un yanı sıra  Survivor 2018 jüri üyeleri kim? 

POPSTAR 2018 JÜRİ ÜYELERİ KİM?

Popstar 2018 Jüri üyesi Deniz Seki Kim?

Ünlü ses sanatçısı Deniz Seki 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Son zamanlarda uyuşturucu kullanma ve pazarlama iddialarıyla hapis yatan ve cezasının bitmesiyle ülkede en çok konuşulan isim Deniz Seki Popstar 2018 ile tekrar ekranla dönüyor. Orta ve lise eğitimini yatılı olarak Çamlıca Kız lisesinde okumuştur. Ardından sunuculuk sınavlarına katılmış ve bir süre sunuculuk yapmıştır. 1995 senesinde katıldığı Pop Show yarışmasında birinci olmuştur. Böylece kariyerine ilk adımı atmıştır. Kısa sürede ülkenin sevilen ses sanatçıların biri olmayı başarmıştır.

Postar 2018 Jüri Üyesi Can Bonomo Kim?

24 Mayıs 1987 yılında dünyaya gelen Can Bonomo farklı tarzı ve alışılmışın dışında müzikleriyle geniş hayran kitlesine ulaşmış bir ses sanatçısı. Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyonculuk bölümünden mezundur. 17 yaşında hayata atılmaya karar veren Bonomo müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak başladı. Kendine has tarzıyla dikkat çeken sanatçının ilk eseri Meczup’tur. 2012 yılında Eurovision yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir. Şimdilerde güzel oyuncu Öykü Karayel’le aşk yaşayan Bonomo kısa süre içinde evleneceklerini açıkladı.

Popstar 2018 Jüri Üyesi Bülent Ersoy Kim?

1952 yılında dünyaya gelen müziğin duayen isimlerinden Bülent Ersoy sanatla ilgilenmeye çok küçük yaşlarda başlamıştır. Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi usta isimlerden ders almıştır. İstanbul Belediye Konservatuvarını bitiren usta sanatçı sayısız esere imza atmıştır. 1981 yılında cinsiyet değiştirme operasyonuyla kadın olan Ersoy’un pembe nüfus cüzdanı alması Turgut Özal döneminde olmuştur. Düşkünüm Sana, Yaşamak İstiyorum, Dönülmez Akşamın Ufkundayım gibi unutulmaz eserlere imza atmıştır.

Popstar 2018 Jüri Üyeleri kim? Popstar 2018 jürileri kim?

Popstar 2018 Jüri Üyeleri kim?