Pınar Altuğ’un Yeni Programı Ramazan Lezzetleri Başlıyor!


Güncelleme: 20 Mayıs 2017 : 21:55
0

Sevilen oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ ekranlara merhaba diyor. Güzel ve başarılı sanatçı Ramazan Ayı içerisinde yayınlanacak ve Fox Tv ekranlarında olacak bir programla sevenleri ile buluşuyor. İşte detaylar.

Pınar Altuğ Ekranlara Yeniden Dönüyor! Pınar Altuğ uzun zamandır ekranlarda yoktu. Kendisi Ramazan Ayında Bir Program Sunacak. “Pınar Altuğ ile Ramazan Lezzetleri” adıyla ekranlara gelecek program 29 Mayıs Pazartesi Fox Tv’de başlayacak! Peki programda farklı bir şeyler olacak mı?

Program klasik ramazan programı konseptinde ekranlara gelecek. Yani bildiğimiz ramazan programları ile benzer bir kurguya sahip. Yine belli konuklar eşliğinde iftar vaktine yakın ekranlarda olacak. Ancak şöyle bir farklılık olacak.

Pınar Altuğ ile Ramazan Lezzetleri‘ın sunacağı Ramazan Lezzetleri programı eğer beğeni alır ve izlenirse aynı programı ramazandan sonra da farklı bir isimle devam ettirileceği haberleri geldi. Bakalım nasıl bir program olacak? Beğenilecek mi? Hep beraber göreceğiz. Peki sizler program hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ramazan ayı rekabeti içerisinde kaybolma ihtimali var mı?