Petek Show’un Formatı Nasıl? Petek Show Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 18:14
5

Petek Dinçöz’ün sunuculuğunu üstleneceği Petek Show ne zaman başlayacak? Petek Show’un formatı nasıl olacak? Petek Show hangi günler yayınlanacak?, Petek Show hangi kanalda olacak?

Eğlenceli tarzı ve şarkıları ile tanınan Petek Dinçöz uzun bir süre önce Petek Show adlı programı ile büyük ilgi toplamıştı. Sanatçı hem sesini hem de dans figürlerini izleyicilere sunmuş ve çok beğenilmiş. Uzun süre devam eden programa olan ilgi azalında Petek Show da ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.

Petek Dinçöz, Petek Show’un ekranlara veda etmesinin ardından ekranlardan uzun bir süre uzak kaldı. Ünlü şarkıcı yaşadığı mutsuz evliliğin ardından kendisini şarkılarına ve sevenlerine adadı. Konser programları ile adından söz ettiren sanatçı ekranlardan uzak kaldığı dönemde dinlendi ve sevenlerinin karşısına çıkmak için uzun bir hazırlık süreci geçirdi.

Petek Dinçöz, magazin muhabirleri ile yaptığı röportaj sırasında Petek Show’un ekranlara geri döneceğinin de müjdesini verdi. Ancak ünlü sanatçı Show programı ile ilgili ayrıntılı bilgi vermekten de kaçındı. Ünlü oyuncunun yeni projesi için çok heyecanlı olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

6 yıl sonra Petek Show’u tekrardan hayata geçirebildiği için çok heyecanlı olduğunu belirten sanatçı kanal ismi ise vermedi. Eğlencenin, kahkahanın ve dansın eksik olmayacağı program çok yakında ekranlarda olacak!

https://www.youtube.com/watch?v=R2pwM5Hxgd0

Sizce Petek Show hangi günler yayınlanmalı? Petek Show devam etmeli mi? Konu ile ilgili görüş ve önerilerini yorum ekle kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Petek Show ile iligli ayrıntılar netleştiğinde haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın!

5 YORUMLAR

  1. Bence olmali petek sovda ya showda ya kanald de yada tv8de olmali veya trt1 atv fox stardada olabilir her yerde olabilir

Comments are closed.