Peaky Blinders Kadrosu ile Adından Söz Ettiriyor!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:48
0

Peaky Blinders Netflix dizileri içerisinde son ayların favorisidir. Sergilenen oyunculuktan başlayarak geçerli olan senaryo akışına kadar tam donanımlı bir sistem söz konusudur. Netflix dizisi olduğu için bir sezon içerisinde yer alan tüm bölümler anında yüklenmektedir. Bu nedenle bölümleri tek tek bekleme gibi bir durum geçerli olmayacaktır. Netflix kapsamında kendi bütçenize uygun bir paket alarak bütün bu dizilerden istifade etme imkanını yakalayabilirsiniz.

Hali hazırda izleyebileceğiniz 4 sezon yüklü bir biçimde bulunmaktadır. Bu bölümlere dilerseniz Netflix üzerinden dilerseniz de klasik internet siteleri üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Birinci Dünya Savaşı sonrasında İngiltere’de yer alan bir ailenin yaşantısını konu alan Peaky Blinders Birmingham şehrinde geçmektedir. Oyuncuların aksanlarına kadar birçok noktada kusursuz olan bu dizi birçok ödül almaya da hak kazanmıştır.

Oyuncu Kadrosu Hakkında İnceleme

Peaky Blinders dizisinin bu denli başarılı olmasını sağlayan temel hususların başında gelen oyuncu kadrosunda bulunan iddialı isimler;

  • Cillian Murphey
  • Helen McCrory
  • Paul Anderson

Her bir oyuncunun hakim olduğu aksan, senaryo, yönetmen kalitesi dizinin popülerliğini artırmaktadır.