Payitaht Abdülhamid Şeyhülislam Kimdir? Mehmet Sabri Arafatoğlu


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 00:04
0

Yeni sezon Payitaht Abdülhamid kadrosuna dahil olan Şeyhülislam kimdir? Yeni sezonda Şeyhülislam karakterine hayat veren Mehmet Sabri Arafatoğlu kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır? İşte ayrıntılar…

29 Eylül cuma günü yeni sezon ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna 11 yeni isim dahil oldu. Geçtiğimiz sezonun iddialı yapımlarından biri olan dizi yepyeni oyuncularıyla ekran macerasına devam edecek.

Payitaht Abdülhamid Söğütlü Osman Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Haziran ayında sezon finali yapan dizi, tarihe ayna tutmaya devam edecek. Ulu Hakan unvanı ile anılan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının son 13 yılını anlatan dizi için Kocaeli Sekapark’ta özel olarak hazırlanan dev platosu, yüksek prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosu ile adından çok söz ettirmişti.

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak.

Payitaht Abdülhamid’in başarılı oyuncu kadrosunda Volkan Keskin (Murad), Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Kevork Malıkyan (Parvus), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leyla Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam), Ercüment Fidan (Lord William) gibi ekranların sevilen isimleri yer alacak.

Payitaht Abdülhamid Dizisi Şeyhülislam Kimdir? Mehmet Sabri Arafatoğlu 

1968 Ankara doğumlu Mehmet Sabri Arafatoğlu daha çok tiyatro alanında kendini geliştirmiş usta bir oyuncudur. Bizim Evin Halleri, Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Ablam Böyle İstedi, Aşk Buraya Uğramıyor ve Doksandokuz isimli dizi projelerinde rol almıştır.

Payitaht Abdülhamid Lord William Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler