Passaparola Programının Sunucusu Kimdir?


Güncelleme: 5 Mart 2018 : 16:57
0

Yıllar önce Star Tv’de ekrana gelen ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Passaparola isimli bilgi yarışması yenilenen formatı ve sunucusuyla tekrar ekrana gelmeye hazırlanıyor. Son zamanlarda oldukça revaçta olan bilgi yarışmalarına bir yenisi daha ekleniyor. Bir ekran klasiği olan Pasaparola çok yakında izleyiciyle buluşuyor. Peki Passaparola programının sunucusu kim? 

Tamamen bilgiye dayalı, öğretici ve eğlenceli bir program olan Pasaparola yayınlandığı dönem seyirciyi kendine çekmeyi başarmıştı. Uzun soluklu bir yarışma programı olmasının temel sebebi ekran başındakilerin de yarışmacılarla birlikte yarışıyor olması. Metin Uca ile başlayan ve kendini sevdiren Passaparola’nın yeni sunucusu kim olacak? Ekran başındakiler, programı kendi özdeşleştirdiği kişinin sunumuyla ekranlarda görmek istiyor. Pasaparola denilince aklımıza gelen ilk isim hiç şüphesiz Metin Uca olmuştur.

Fakat yeni Pasaparola’nın sunucusu Metin Uca olmayacak. Passaparola programının sunucusu kim? Ekrana gelmek için gün sayan yarışmanın yeni sunucusu henüz açıklanmadı. Kimi zaman ünlü isimlerin gelip yarıştığı kimi zaman halkın başvurularıyla ekrana gelen Passaparola’nın sunucusu açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır. Daha önce Metin Uca, Mehmet Ali Erbil ve Mesut Yar gibi başarılı isimlerin sunumuyla ekrana gelen Passaparola programının sunucu kimdir?

Passaparola yarışması Metin Uca ile özdeşleşmiş Türk televizyonlarının uzun soluklu yarışma programlarından biri olmayı başarmıştır. Kim Milyoner Olmak dışında sayısız bilgi yarışması kanallar tarafından ekrana geldi. Fakat hiç biri yeterli ilgiyi göremedi. Passaparola yaklaşık 500 bölüm ekrana geldi ve izleyici kendine bağlamayı başarmıştı. Yıllar sonra yenilenen formatıyla tekrar ekrana gelmeye hazırlanan Pasaparola kazandırmaya devam edecek. Yarışmanın sonunda bilgisine güvenen ve en yüksek puanı alarak birinciliğe ulaşan isim büyük ödülün sahibi olacak. Alfabede yer alan 29 harfin her biriyle başlayan sorulara en fazla yanıtı veren yarışmacı birinciliği elde edecek.

Pasaparola yarışması hangi kanalda, ne zaman başlayacak ve haftada kaç gün ekrana gelecek sorularını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Pasaparola programının sunucusu kim? Sizler Pasaparola programını kimin sunmasını istersiniz?