Ozan Akbaba kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı? Kaç Yaşında?


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 14:31
0

Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızlarından Ozan Akbaba kimdir?

Ozan Akbaba daha önce pek çok dizide ve reklam filminde rol almış ancak asıl büyük çıkışını Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yapmıştı. Ozan Akbaba dizide İlyas karakterine hayat veriyor.

İşte Ozan Akbaba’nın hayatı…

Ozan Akbaba kim? Ozan Akbaba evli mi? Ozan Akbaba kaç yaşında? Ozan Akbaba nereli? Ozan Akbaba nerde doğdu? Ozan Akbaba çocuğu var mı? Ozan Akbaba boyu kaç? Ozan Akbaba hangi dizilerde oynadı? Ozan Akbaba nerelerde oynadı? Ozan Akbaba burcu ne?

OZAN AKBABA KİMDİR?

Ozan Akbaba 9 Haziran 1982 yılında Kars’ta dünyaya geldi. İkizler burcu olan oyuncu 33 yaşında. Ozan Akbaba Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi iç mimari ve çevre tasarımı bölümünden mezun olmuştur.

SILA’NIN KLİBİ İLE TANINDI

Dizi, sinema filmleri ve Tiyatro oyunlarında rol alan başarılı oyuncu ayrıca film müzikleri de yapmaktadır. 2014 yılında Sıla’nın Vaziyetler isimli şarkısının video klibinde oynadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ İLE YILDIZLAŞTI

Ozan Akbaba; 2015 yılında Atv’de yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterini canlandıran oyuncular arasında yer alıyor.

HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

Ozan Akbaba’nın rol aldığı sinema filmleri şunlardır: Mutlak Adalet, Abluka, Krallar Kulübü, Ammar Cin Tarikatı, Kadir ve kardeşleri, Sürgün İnek, Bir hikâyem var ve Yarım kalan mucize.

OYNADIĞI KISA FİLMLER NELER?

Ozan Akbaba’nın oynadığı kısa filmler ise şunlardır: Çatallı katil, Bumerang, Karartma, Heksek, Emanet, Kötülük, Hesaplaşma ve Son sevişme.

OZAN AKBABA HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Ozan Akbaba’nın rol aldığı dizi filmler şunlardır: Kavak Yelleri, Cennetin sırları, Kuzey Güney, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel, Güldür Güldür ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz.

OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

Ozan Akbaba’nın tiyatro oyunları şunlardır: Gölgeden ışağa Karagöz, Arafta kalanlar, Kadınlarda Savaşı Yitirdi, Topuzlu, Ali Ayşe’yi Seviyor, Yanlışlıklar Komedisi, Ramazan eğlence ve animasyonları, Otello, Margret kısa filmi çöplükteki ayı, Çocuk parkı, Diş çürükleri Krallığı, İnternetten tanışan son çift ve Yollu.