Onurcan Özcan Nerede Bulundu mu? Yaşıyor mu? Öldü mü


Güncelleme: 4 Haziran 2018 : 10:43
0

Arkadaşları ile birlikte Şile’den denize açılan ünlü şarkıcı Onur Can Özcan denizde 300 metre ilerledikten sonra kayboldu. Kullandıkları teknenin batması sonucu kaybolan şarkıcı ve arkadaşları için arama kurtarma çalışmaları başladı. İmranlı koyundan denize açılan içinde 5 kişinin bulunduğu tekne bilinmeyen bir nedenle battı.

Peki Onur Can Özcan’a ne oldu Öldü mü kayboldu mu bulunabilecek mi? Hüzünlü bekleyiş sabırla devam ediyor. Sevenlerinin sosyal medya hesaplarında paylaştığı mesajlar var. Bunlar bir bunlardan bir tanesi Ferhat Göçer’in Twitter’dan yaptığı açıklama.

‘Son albümde ‘yalnızlığın ezgisi’ eserinİ okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onur Can Özcan ‘ın Şile’deki tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir,kurtulması için dua ediyorum şeklinde paylaşım yaptı.

Onur Can Özca’nin birlikte olduğu 4 arkadaşı Hasan Ekşi Recep Gül Yıldırım Levent sarı Ulaş Sarı yüzerek kıyıya çıktıkları haberi geldi. Sağlık ekipleri baygın olan Recep Yıldırım’a müdahale etmelerine rağmen tüm çabaları sonuçsuz bırakan Recep Gül Yıldırım hayatını kaybetti.

21 yaşındaki genç ve yetenekli şarkıcı Onur Can Özcan dan haber alınamadı arama kurtarma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği gelen haberler arasında. Peki Onur can Özcan nerede? Şarkıcı Onur Can Özcan bulunabildi mi? Şarkıcı Onur Can Özcan öldü mü yoksa hayatta mı sorusuna gelecek olursak henüz bunun bir açıklaması yok. Severek dinlediğimiz Onurcan Özcan dileriz ki hayata sımsıkı sarılır ve aramıza kısa zamanda döner. Şarkıcı Onur Can Özcan için dua ediyor güzel temennilerde bulunuyoruz.