Olay Yeri, Fatma Hanımın Kızı Meral Bulundu Mu? Meral Hakkında Tüm Merak Edilenler!


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 15:18
0

Olay Yeri Balçiçek İlter, uzun süredir Fatma hanımın kızı Meral’in peşinde. Acılı anne küçük yaşta kaybettiği kızını bulabilmek için yıllardır mücadele veriyor. Gitmediği yer çalmadığı kapı kalmayan Fatma teyze 33 yıldır kayıp olan kızı Meral’i bulabilmek için savaşıyor. Meral ile ilgili önemli detaylar gelmeye başladı. Bugün yapılan yyaında ortaya çıkan ses kaydı gerçekleri çok yakında ortaya çıkacak. Olay Yeri, Meral bulundu mu? Nerede bulundu? Bunca yıldır neredeydi?

Kızını kaçırdığını iddia ettiği Ayşe hanım daha önce Olay Yeri Balçiçek programına katılmış ve Fatma Teyze ile yüzleşmişti. Kısa süre içinde Ayşe hanımın ilegal genel ev işlettiği ortaya çıktı. Fatma teyzenin 6,5 yaşındaki kızı 33 yıl önce bir bayram günü kaçırıldı. Ve kızını kaçıranın Ayşe kadın olduğuna emin. Bunu kanıtlamak için ölene kadar bu işin peşini bırakmayacak.

Meral’in ses kayıtları ise gündeme bomba gibi düştü. Meral,küçük yaşta kaçırıldığını ve soyadının uysal olduğunu söyledi. Zorla tutulduğunu ve burada bir barda zorla çalıştırıldığını söyledi. Meral, Anamur’da kaldığını ve İskele’de Davut isimli birinin evinde kaldığını söyledi. Soyismi sorulduğunda ise bilmediğini dile getirdi.

Meral’in zorla tutulduğu iddia edilen Davut’u tanıyan ve Meral’i 4 ay önce gördüğünü iddia eden bir hanım programa bağlandı ve Meral’in bir pavyonda çalıştığını orada zorla tutulmadığını iddia etti.

Kendisinin zorla tutulduğunu söyleyen Meral, kendisine yardım eli uzatılmasını bekliyor. Görenlerin ve haberdar olanların Balçiçek İlter ile Olay Yeri programının iletişim adresine ulaşmaları isteniyor.