Okan Bayülgen’in Yeni Projesi Nedir? Okan Bayülgen Programın İçeriği Ve Formatı 2018


Güncelleme: 18 Aralık 2017 : 01:17
0

Komedinin aranan isimlerinden Okan Bayülgen’in yepyeni bir programla tekrar ekranlarda olacağı yeni programının nasıl bir formatta ve ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu. 2 sezondur ekranlardan uzak kalan Okan Bayülgen alışılmışın dışında bir formatla ekranlara geri dönecek. İşte show camiasını ve izleyenleri heyecanlandıran haberin detayları…


Yaparsın Aşkım Yarışması Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu


Okan Bayülgen son olarak Tv8 ekranlarında yayınlanan Dada Dandinistan isimli program ile izleyici karşısına çıkmıştı. Şimdilerde yeni program hazırlığında olan ünlü komedyenin yeni kanalı yeni formatı nasıl olacak? Okan Bayülgen’in program geçmişine baktığımızda sadece isim değiştirdiğini formatlarının hemen hemen aynı olduğunu görüyoruz. Fakat bu sezon bambaşka bir projeyle izleyici karşısına çıkacak.

Okan Bayülgen’in yeni programı, Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Güldür Güldür Show formatlarına benzer bir proje olacak. Kendi oyuncu ekibini kuran Okan Bayülgen oyuncularına koçluk yapacak. Birbirinden eğlenceli tiplemelere ve skeçlere yer vereceği programın kanalı henüz kesinleşmedi.

Bilindiği üzere 2016 Altın Kelebek ödül programında Yılın en iyi dizisi ödülüne Diriliş Ertuğrul layık görülmüş ve ödülü Okan Bayülgen vermişti. Ödülü verirken dizi hakkında yaptığı açıklamalar ve espriler tepki toplamış ve uzun süre hem magazin hemde ülke gündemini meşgul etmişti. O günlerde Kanal D ekranlarında yeni program hazırlığında olan Okan Bayülgen kanalın vetosuyla karşı karşıya kalmıştı.

Okan Bayülgen’in yeni programı hakkında tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Siz Okan Bayülgeni tekrar ekranlarda görmek ister misiniz? Sizce Okan Bayülgen’in yeni formatı tutar mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.