O Ses Türkiye’de Görkem Baharoğlu Kim? Hangi Şarkıyı Seslendirdi?


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 23:58
0

O Ses Türkiye’de Görkem Baharoğlu Kim? Hangi Şarkıyı Seslendirdi? Oğuzhan Koç ve İbo konuk olarak sahneye geldiler. Bu sezon çektikleri film Yol Arkadaşım 2 adlı filmi tanıtmak için geldikleri çok belliydi ve bu konu üzerinden de Acun espirili şekilde takıldı. Bol bol filmlerin konuşulduğu programdan alkışlar ile ayrıldılar. Eser Yenenler’in de Tolga şhow yapacağını açıkladı.

O Ses Türkiye’de Görkem Baharoğlu Kim? Hangi Şarkıyı Seslendirdi? Görkem müzik alanında profesyonel şekilde ilerlemek istediğini dile getirdi. Sperstıtıous adlı şarkıyı dile getiren Görkem, sahnede özgüveni ile dikkat çekti.

Daha şarkının başında Hadisenin dönmesiyle daha da havaya giren Görkem, güzel bir performans sergiledi. Ardından Beyazıt Öztürk Görkem için döndü. Son olarak Seda Sayan ve hemen ardından Murat Boz döndü. İkinci bir şarkı seslendiren Görkem jüri üyelerini kendine hayran bıraktı.

[kirmizitext]Yol Arkadaşım 2 Film Müziği Yaradana Yalvartma Şarkısı ve Sözleri Kim Söylüyor <<<tıkla[/kirmizitext]

Görkem Baharoğlu için jüri üyeleri kıyasıya yarıştı. Görkem’e jüri üyelerden vaadler geldi. Vaadler ile Görkem’i kendisine çekmek isteyen jüri üyeleri komik durumlara düştü. Beyazıt Öztürk nostaljik şarkılar söylemesini tavsiye etti ve çok eğleneceklerini söyledi. Görkem yola kiminle devam edecek. Kendi gibi yabancı şarkı söyleyen Hadise bir kenara diğer jüri üyeleri bir kenara. Görkem ilerleyen haftalarda seslendirdiği parçalar ile daha da gündeme gelecek.