O Ses Türkiye’de Beyza İrtürk Kim? Beyza İrtürk’ün Söylediği Şarkı Sözleri


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 23:37
0

Beyza Öztürk O Ses Türkiye’nin yeni sezon ilk bölümünde ekranlara geldi. Sesi ve güzelliği ile ilgi toplayan Beyza İrtürk kimdir?

O ses Türkiye yeni sezon yeni jüri üyeleri ile yine seyircileri ekran başına kilitliyor. Yeni olarak kadroya eklenen jüri üyeleri Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ın katılması ile her zamankinden farklı bir dönem başladı. Komik ve esprili yaklaşımı ile Beyazıt İrtürk programa renk katacak. Dobra ve asilliği ile Seda Sayan ekranları sarsacak.

Bu sezon yine bomba gibi geldi. Eski jüri üyeleri olan Hadise ve Murat Boz her zamanki tecrübelerini konuşturuyor. Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve yönettiği O Ses Türkiye vazgeçilmez tek program olarak yıllardır yerini koruyor ve oldukça fazla izleyici kitlesine sahip bir program. Yeni sesler yeni yarışmacılar ve heyecan bir arada. Ve şimdi bu geceyi sesi ile sarsan Beyza İrtürk Kim sorusuna cevap arıyoruz Beyza İrtürk Sesi ve söyledi şarkı ile geceye damga vurdu. Bütün dikkatleri üstüne çekti.

İzlemeye, dinlemeye doyamadığınız o şarkı ile hep akıllarda kalacak. Bu yıla damga vuracak isimler arasına girdiğini görür gibiyiz. Bu kadar etkileyici sese hangi jüriler döndü ve bu etkileyici ses hangi başarılı jüri ile devam ederek kaderini belirliyor. Acaba bu yarışmacı o ses Türkiye birincisi olacak mı? Beyza İrtürk Söylediği Geçer adlı şarkı ile büyük beğeni topladı Beyza İrtürk Jüri üyeleri dönerek başardı.

Daha önce popstarda da yarışan Beyza aynı zaman da o ses Türkiye ye de katılmış. Bu gelişinde jüri üyelerinin dördünü de başaran Beyza türk geceye damga vuran yarışmacılardan oldu.

Sezen Aksu’nun seslendirdiği Geçer adlı şarkı sözleri; Hep aynı hikaye gönlüm düşünce aşka
Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka
Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş
Hep aynı her şey aynı sanki birbirine eş

Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka
Aşka, aşka vurgunum ben

Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka
Aşka, aşka

O Ses Türkiye’de Beyza İrtürk’ün Söylediği Şarkı Sözlerini paylaştıktan hadiseyi seçtiğini söyleyebiliriz. Siz bu yeteneği nasıl buldunuz?