O Ses Türkiye Kerem Gunk Kim? Koreli Yarışmacı Kerem Gunk İnstagram Hesabı Ne?


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 23:38
0

O ses Türkiye yeni sezon yeni jüri üyeleri ile yine seyircileri ekran başına kilitliyor. Yeni olarak kadroya eklenen jüri üyeleri Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ ın katılması ile her zamankinden farklı bir dönem başladı. Komik ve esprili yaklaşımı ile Beyazıt Öztürk programa renk katacak.

Dobra ve asilliği ile Seda Sayan ekranları sarsacak. Bu sezon yine bomba gibi geldi. Eski jüri üyeleri olan Hadise ve Murat Boz her zamanki tecrübelerini konuşturuyor. Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve yönettiği O Ses Türkiye vazgeçilmez tek program olarak yıllardır yerini koruyor ve oldukça fazla izleyici kitlesine sahip bir program.

Tüm jüri üyelerinin döndüğü Koreli Kerem Gunk İnstagram hesabı haberimizin en alt kısmında yer alıyor. Kerem Gunk, Kore’de ünlü bir grup ile müzik yapıyor. Kerem Gunk Always adlı şarkıyı seslendirdi ve dört jüri üyesini hayran bırakarak döndürmeyi başardı.

Yeni sesler yeni yarışmacılar ve heyecan bir arada. Ve şimdi bu geceyi sesi ile sarsan Koreli Kerem Gunk Kim sorusuna cevap ariyoruz. Kerem Gunk Sesi ve söyledi şarkı ile geceye damga vurdu. Bütün dikkatleri üstüne çekti. İzlemeye, dinlemeye doyamadığınız o şarkı ile hep akıllarda kalacak. Kerem Gunk Ayla dizisine müzik yalan Koreli ünlü bir sanatçı. Murat Boz’u seçti.

Kerem Gunk instagram hesabı: Kerem Gung : Shin Gung

Yarışmacı hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.