O Ses Türkiye Elif Şahin Kim? Söylediği Şarkı Kimi Seçti


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 23:51
0

O Ses Türkiye 6 Ekim Cumartesi Gününe damga vurdu. Kıyasıya seslerin yarıştığı programda, yeni jüri üyeleri ilk yarışmacılarını aldı. Beyazıt Öztürk ile birlikte Seda Sayan’ın da katıldığı O Ses Türkiye geceye damgasını vurdu. Elif Şahin yarışmaya katılan ilk bölüm yarışmacılarından. Peki kimdir Elif Şahin?

Seda Sayan tek başına döndüğü yarışmacı için çok sevindi. Damla Damla adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı sade sesi ile dikkat çekti. Beyazıt Öztürk, dönmeme sebebi olarak çok sade hep aynı ton ile okuduğunu söyledi.

Yarışmacının adı Murat Çin. Murat Çin Gaziantep Üniversitesinde konservatuar okuduğunu söyledi. Murat Çin yarışmaya Seda Sayan ile devam edecek. İlerleyen haftalarda iddialı olacak bir yarışmacı gibi görülüyor. Murat Çin’in ardından yarışmaya Elif Şahin katıldı.

Elif Şahin yarışmaya Fethiye’den katıldı. Elif’in hayali kendi şarkılarını okumak. Elif yabancı şarkı ile sahneye çıktı. Gece geç saatlerde sahneye çıkan Elif Şahin Toxıc adlı şarkıyı seslendirdi.

Oldukça başarılı bir performans gösteren Elif Şahin’e ilk olarak Beyazıt Öztürk döndü. İkinci olarak ise Hadise döndü. Ardından Seda Sayan’ın dönmesiyle, şarkı sonunda Murat Boz döndü. Elif Şahin Burdur Mehmet Akif Ersoy üniversitesinde İngilizce Öğretmenliği okudugunu dile getirdi.