O Ses Türkiye Deniz Özölmez Kim? Hangi Şarkıyı Söyledi? Kimi Seçti?


Güncelleme: 21 Ekim 2018 : 14:53
0

20 Ekim O Ses Türkiye’de Deniz Özölmez Kim? Hangi şarkıyı söyledi? TV 8 ekranlarının her yıl olduğu gibi yayınlandığı günden rakiplerine seyirci bırakmayan o ses Türkiye’de neler yaşandı.

Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz’un jüri üyeliği yaptığı Acun Ilıcalı’nın sunduğu O Ses Türkiye Türkiye’ye yeni sesler kazandırmaya devam ediyor. Bu yıl Beyazıt Öztürk’ün renkli şakaları ile renk kazanan o ses Türkiye’nin bu gün yine bir çok ses kendini gösterdi.

Deniz Özölmez Bu gün söylediği şarkı ile ses getirdi. Deniz Özölmez Kim ve hangi şarkıyı söyledi ve jürileri döndürdü. Beyazıt Öztürk’ün kendisini ayırdıkları için tavırlı şakalar yapıyor ve programa renk getiriyor. Deniz Özölmez Ah Bir Ataş Ver adlı türküyü seslendirdi . Türküye aşağıdaki linkimizden ulaşabilirsiniz.

Deniz Özölmeze Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Seda Sayan döndü. Mükemmel sesi kim alacak sitemizi takip ederek bu haberimizden öğrenebilirsiniz. Deniz Özölmez o ses Türkiye performansını izlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Ah bir ataş ver şarkı sözleri;

ah, bir ataş ver, cigaramı yakayım
sen sallan gel, ben boyuna bakayım (x2)
uzun olur gemilerin direği
çatal olur efelerin yüreği
ah, yanık olur anaların yüreği

ah, vur ataşı gavur sinem ko yansın
arkadaşlar uykulardan uyansın (x2)
uzun olur gemilerin direği
çatal olur efelerin yüreği
ah, yanık olur anaların yüreği.