O Ses Türkiye 8. Sezon(2018-2019) Jüri Üyeleri Belli Olmaya Başladı!


Güncelleme: 7 Eylül 2018 : 17:39
2

Acun Medya’nın yapımcılığında ekranlara gelen O Ses Türkiye 7 sezonu geride bıraktı. Şimdi ekip 8.sezon için hazırlıklara başladı. Acun da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile sürpriz isimlerin yer alacağını söylemişti. İşte O Ses Türkiye 8. Sezon(2018-2019) Jüri Üyeleri.

Acun yaptığı açıklamada “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” demiş ve akıllarda soru işareti bırakmıştı. Şimdi ise o soru işaretlerinin bir bölümü silinmeye başladı. Acun Juri üyelerinden birisini açıkladı.

Kanal D ekranlarında Beyaz Show ile tüm ülkenin sevgisini ve saygısını kazanmış Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye’nin 8. Sezonunda yer alan isimler arasına girdi. Acun konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye’ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor.” Peki diğer isimler kim?

[kirmizitext]Hakan Özoğuz O Ses Türkiye’den Neden Ayrıldı? için tıklayınız[/kirmizitext]

O Ses Türkiye’nin diğer jüri üyeleri arasında eski isimler olsa da son dakikada bir isim daha dahil edilebilir. Murat Boz’un yine ekipte olacağı gelen bilgiler arasında. Peki sizler hangi isimleri jüride görmek istersiniz. Yorum yaparak bizim aracılığımız ile Acun ve ekibine mesaj gönderebilirsiniz.

Gökhan Özoğuz’un juri üyeliğinden ayrıldığı programa yeni bir isim katıldı. Athena grubundaki müzik çalışmalarına ağırlık vereceğini söyleyen Gökhan, bu amaçla O Ses Türkiye’den ayrıldığını açıklamıştı. Yerine kimin geleceği merak edilen yarışmada bir isim ön plana çıktı. Hayko Cepkin’in O Ss Türkiye’nin yeni sezonunda yer alacağı konuşuluyor.

Yıldız Tilbe’nin yerine Seda Sayan O Ses Türkiye’nin yeni juri üyesi olduğu haberleri sosyal medyada yayılmaya başladı. Net bir bilgi değil ama hakkında çok fazla dedikodu var.

 

Comments are closed.