Nursel’in Evi Bitecek Mi Ne Zaman Final Yapacak Devam Edecek Mi2017-2018


Güncelleme: 13 Ocak 2018 : 16:57
2

[kirmizitext]Nurselin Evi Bitecek Mi Ne Zaman Final Yapacak Devam Edecek Mi 2017-2018[/kirmizitext]

Ekranlaın beğenilerek takip edilen yarışma programı Nursel’in evi bu sene farklı bir konseptle ekranlara geldi. Her zaman sadece yemek tarifleri verilen program da bu sene tasarım önerileri ev ile ilgili yapılabilecek basit dekorasyonlar anlatıldı ve bu hali ile daha güzel bir program oldu. Peki Nursel’in Evi ne zaman sezon finali yapacak önümüzde ki sene devam edecek mi

Nursel’in evi Mayıs ayınnın ikinci haftası final yapacak ve tatile girecek ancak Ramazan ayında farklı bir isimle tekrar ekranlara gelecek. Ramazan Bayramından sonra yaz tatiline girecek olan yemek programı Eylül ayında farklı bir isimle de olabilir aynı şekilde de devam edebilir bunun açıklaması henüz yapılmadı ekranlarında ki yerini tekrar alacak.

Güzel sunucunun yıllardır devam eden çok samimi, sempatik tavırları programların izlenmesinde ki en büyük etken bunun yanı sıra yöresel lezzetlerin tanıtılıyor olması da ilgi görmesinde ki diğer bir neden. Keyifle takip ettiğimiz programın seneye de aynı başarıyı yakalamaması için hiç bir negatif durum yok seneye ki konsepti merakla bekliyoruz.

2 YORUMLAR

Comments are closed.