Nöbet Dizisine Yeni Oyuncu! Nöbet Dizisi İpek Karapınar Kimdir?


Güncelleme: 10 Aralık 2018 : 18:35
0
Nöbet Dizisi İpek Karapınar Kimdir?

Yayınlandığı Çukur, Çarpışma ve Gülperi gibi dizileriyle oldukça başarılı bir sezon geçiren Show TV’den bilindiği üzere yeni bir dizi hazırlığı başlamıştı. Yeni dizinin detayları ise yavaş yavaş belli olurken, oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı.

Nöbet Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak? Dizinin Konusu Ne?

Yeni dizi Nöbet haberimizin başında da belirttiğimiz gibi Show TV ekranlarında yayınlanacak ve henüz günü belli olmasa da dizinin Çarşamba akşamı yayınlanacağını düşünüyorum. Peki dizi nasıl bir konuya sahip sorusuna yanıt verecek olursa dizi askeri polisiye tarzında olacak. Daha detaylı konusu ise çok yakında haberimizde olacak.

Nöbet Dizisi Oyuncu Kadrosu! Yapımcı – Yönetmen – Senarist!

Yeni dizinin oyuncu kadrosuna göz attığımız zaman ise Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık olacak. Dizinin kadrosuna son katılan isim ise İpek Karapınar oldu.

Dizinin yapımcı firması Pana Film olurken, yönetmen koltuğunda Gökhan Erkut ve senaryo koltuğunda ise Necati Şaşmaz oturacak.

Dizinin kadrosuna son katılan İpek Karapınar hakkında kısa bir bilgi verelim…

Nöbet Dizisi İpek Karapınar Kimdir? Daha Önce Oynadığı Diziler?

Gerçek ismi Funda İpek Karapınar’dır. Oyuncu 1 Ocak 1984 İstanbul doğumludur. Oynadığı dizilere baktığımız zaman ise Hatırla Sevgili, Köprü, Kördüğüm, Kurtlar Vadisi Pusu, Küçük Sırlar, Zehirli Sarmaşık, Ustura Kemal, Adını Kalbime Yazdım, Hayat Yolunda ve Kırgın Çiçekler’i görüyoruz.

Nöbet Dizisi Nerede Çekiliyor?

Show TV’nin yeni dizisi Nöbet’in nerede çekildiğini merak edenler için ise Antalya Elmalı’da çekildiğini söyleyebiliriz.