Nöbet 7/24 Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Nöbet Dizisi Konusu Ne?


Güncelleme: 2 Eylül 2018 : 21:18
9

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi sevenler uzun süredir bir bekleyiş içindeydi. Onlara müjdeli haberi vermekte yarar var. Ekranlara bir asker dizisi daha geliyor. İsmi Nöbet 7/24 olarak belirlenen dizinin adı tam belli değil.Dizinin ismi Kurtlar Vadisi Nöbet yada sadece Nöbet 7/24 Dizisi olarak kalabilir. Nöbet 7/24 Dizisi oyuncu kadrosu tüm oyuncular hepsi haberimizin devamında.

Nöbet 7/24 Dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Dizi severler Nöbet 7/24 dizisinin pazartesi salı çarşamba pazar günleri hariç herhangi bir gün olması dizinin tutulacağını ve reytinglerde zirve yapacağını söylüyor. Çünkü o günler de kendine yer edinmiş diziler, izleyicinin gönlüne taht kurmuş yapımlar var. Eğer o günlerde olursa da yapımcı baştan kaybeder de diyemeyiz, çünkü Nöbet 7/24 Dizisi için oyuncu kadrosu ve senaryoda oldukça etkili olacak.
Geçtiğimiz sezon Kurtlar Vadisi dizisinde Necati Şaşmaz başta olmak üzere Kenan Çoban, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gürkan Uygun, Erhan Ufak, Selçuk Yöntem, Kerem Fırtına, Begüm Kütük gibi başarılı oyuncular yer almıştı. Şimdi ise Nöbet 7/24 Dizisi oyuncu kadrosu Nöbet 7/24 Dizisi tüm oyuncuları kimler merak konusu oldu.

Edindiğimiz bir habere göre Nöbet 7/24 Dizisinde Necati Şaşmaz yine başı çekecek. Bazı oyuncular diziye devam ederken bazı oyuncularla yollar ayrılacak. Her ne kadar kadro aynı olmasa da Nöbet 7/24 Dizisinin izleneceğini düşünüyor ve yeni kadroyu sabırsızlıkla bekliyoruz.
Nöbet dizisi yeni gelen oyuncular için şu an için kesin bilgi olmamakla birlikte son aldiğimiz dedikodulara göre Hande Erçel dizide rol alacak oyuncular arasında olacak.Nöbet 7/24 Dizisi Hande Erçel olacak mı?

Peki Nöbet 7/24 Dizisi hangi kanalda yayınlanacak ne zaman yayınlanacak merak edilen diğer konular arasında. 2018-2019 yeni sezon dizileri arasına girecek olan Pana Filmin asker içerikli dizisi Nöbet 7/24 Dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanacak gibi görünse de son andaki bir değişiklikle Show tv ekranlarına kayabileceği düşünülüyor.
Nöbet 7/24 Dizisi oyuncu kadrosunda kesinleşen isimler arasında Cahit Kayaoğlu (Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu),Ertuğrul Şakar (Jandarma Üst Çavuş Vedat Leblebici)

Nöbet 7/24 Dizisi oyuncu kadrosu için eski oyunculardan vazgeçilmemesi konusunda ısrar edilirse , ki bu yerinde bir ısrar çünkü kökleşmiş bir izleyici kitlesine sahip fakat diziye yeni oyuncular dahil edip yeni yetenekleri de görmek bizleri mutlu edecektir. Sizin de dizide görmek istediğiniz karakterler varsa bize yorum kısmından bilgi verebilirsiniz.

9 YORUMLAR

  1. Valla ben oynayım çünki bu tarz dizilerde oynayacak oyuncu devamlı ekranlarda gördüğümüz tipler olmamalı hepsi baydı artık ben bi sinema ve dizi kolik olarak izlemiycem gözümü yorduguma bile değmez ekranlara yeni mematiler yeni polatlar abduleyh ler lazım yeter artık yeminle ben daha çok tutulur sevilirim

  2. Necati sasmaz kamera karsisinda degilde arkasında dururda yani dizide basrol oynamazsa kesinlikle bosuna masraf olur ve biz vadiciler icin hüsran olur. Biz necati sasmazi basrolde gormek istyoruz onun dizisini istiyoruz yoksa reyting altında ezilir

Comments are closed.