Nihat Doğan Söylemezsem Olmaz’dan Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 08:52
1

Beyaz Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Söylemezsem Olmaz‘da son dakika haberi sosyal medyaya düştü. İlkay Buharalı, Nihat Doğan ve Bircan İpek’in sunumu ile ekranlara gelen ve magazin dünyasındaki en son gelişmeleri Beyaz TV ekranlarında tartışan programda yeni sezonda değişiklik meydana geldi. Gündeme damga vuracak konularıyla hafta içi her gün saat 08:30’da Beyaz TV’de seyircisi ile buluşan ‘Söylemezsem Olmaz‘ yeni sezonda değişiklikle ekranlara gelecek. Nihat Doğan yeni sezonda Söylemezsem Olmaz programında sunucu olarak yer almayacağı kesinleşti. İşte detaylar.

Nihat Doğan, Acun’un organizasyonunda ekranlara gelen Survivor 2018’in kadrosuna dahil oldu. Survivor 2018’de Tv8 ekranlarında göreceğimiz Nihat Doğan Beyaz Tv’de ki Söylemezsem Olmaz programından ayrılmak zorunda kaldı. Peki Söylemezsem Olmaz’ın yeni sezondaki sunucuları kimler olacak. Aşağıdaki bağlantıdan programın yeni sunucuları ve yeni formatı ile ilgili bilgiler alabilirsiniz.


Söylemezsem Olmaz 2018 Yeni Sunucuları Kimler Oldu?<<<tıkla


Nihat Doğan Kimdir?

Nihat Doğan. 1976 İstanbul doğumludur. Profesyonel müzik hayatına 1994 yılında yayımlanan Kırdın Kalbimi şarkısı ile giriş yapmıştır. 2011’de Survivor Ünlüler kadrosunda yer alarak kariyerinin zirvesini yaşamıştır. Pascal ile yaptığı kavga ise uzun süre Türkiye gündemini meşgul etmiştir. Yine Seda Sayan’la yaşadığı ilişki ile de gündem olmayı başaran Nihat Doğan felsefik söylemleri ile tüm Türkiye’de mizahi anlayışın da sembolü olmuş bir isimdir. Survivor 2018’in kadrosuna da dahil edilen Nihat Doğan bu sene de oldukça adından söz ettirecek gibi. Siz ne dersiniz? Sizce Survivor 2018’de ilkler yaşanır mı? Yeni bir Pascal&Nihat benzeri bir kavgaya şahit olur muyuz?

Comments are closed.