Nefes Nefese Yusuf Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 01:52
0

Tanıtım fragmanıyla çok konuşulan Nefes Nefese dizisi için geri sayım başladı. Farklı senaryosu ve etkileyici oyunculuklarıyla tanınan kadrosuyla adından söz ettirmeyi başaran Nefes Nefese Yusuf kim? Büyük bir emek sonucunda ortaya çıkan Nefes Nefese dizisi Yusuf kimdir? Herkesin heyecanla beklediği Nefes Nefese dizisi Yusuf hakkında tüm merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.


Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları, Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Star Tv için özel olarak hazırlanan Nefes Nefese dizisi çok yakında ekran serüvenine başlıyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Uğur Yücel ve Melisa Şenolsun’un rol aldığı yeni dizinin mart ayının ilk haftası yayınlanması planlanıyor. Dizinin ana kahramanı Yusuf karakterini başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız canlandırıyor. İşte Nefes Nefese Yusuf karakterine dair tüm merak edilenler…

Aslında herkesin yakından tanıdığı Şükrü Özyıldız son olarak Çoban Yıldızı dizisinde rol almış fakat düşük reytinglerden dolayı kısa sürede yayından kaldırılmıştı. Genellikle Şükrü Özyıldız’ın rol aldığı diziler ne yazık ki uzun ömürlü olmuyor. Bizim tahminimiz dizinin senaryosu çok sağlam değilse Nefes Nefese dizisi kısa sürede erken final kararı alacaktır. Fakat Şükrü Özyıldız dışında dizide Uğur Yücel gibi usta bir ismin yer alıyor olması da büyük avantaj. Dizinin başarısı hakkında yorum yapmak için oldukça erken. Bunu ilerleyen günlerde dizi yayın hayatına başladığında daha detaylı paylaşacağız. Şimdi izleyenlerin gündeminde yer alan Nefes Nefese Yusuf kim sorusunun yanıtı için sizlerleyiz.

Nefes Nefese dizisi Yusuf karakterine hayat veren Şükrü Özyıldız 18 Şubat 1988 tarihinde dünyaya geldi. Rum bir anne ve Karadenizli bir babanın iki çocuğundan biridir. Oldukça ilginç ve farklı bir hayatı vardır. Lise eğitiminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanıp bir yıl eğitim aldıktan sonra tekrar sınavlara hazırlanmış ve Eğe Üniversitesi İşletme bölümüne geçmiştir. Burada eğitimine devam ederken Erasmus (öğrenci değişimi) programıyla Portekiz’e gitmiştir.

Çocukluğundan itibaren dövüş sporlarına ilgili olan Şükrü Özyıldız, Portekiz’de bir süre kafes dövüşlerine katılmıştır. Kafes dövüşlerini bıraktıktan sonra oyunculuğa merak saran Özyıldız, Türkiye’ye döndüğünde Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.

Oyunculuğa ilk olarak reklam filmleriyle başlayan oyuncu 2011 yılında Derin Sular dizisiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 2013 yılında Berk Oktay ve Gizem Karaca ile birlikte Benim Hala Umudum Var dizisinde rol almıştır. Aynı yıl ilk sinema filmi Neva’da başrol oynamıştır.

Sırasıyla her yıl yeni dizi projelerinde rol almıştır. Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar, Kış Güneşi ve Çoban Yıldızı. Fakat dizilerin bölüm sayısına bakıldığında her birinin kısa sürede final yaptığını söyleyebiliriz. Nefes Nefese dizisi Yusuf karakteriyle kendisine başarılar dileriz.

Nefes Nefese Yusuf kim sorusunun yanıtını sizler için paylaştık.

Sizler Şükrü Özyıldız’ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Nefes Nefese dizisi Yusuf rolünü  hakkıyla yerine getirebiliyor mu? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.